1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

GTA V musiikki ei enää

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi Stympel 27.10.2013.

 1. Stympel

  Stympel Regular member

  Liittynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  262
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  otsikko kertoo olennaisen. elikkäs musiikki ei kuulu enää missään ja aina kun radio-valikon avaa niin se väittää että radio off, sitten kun rullaan valikkoa ei kuulu siltikään mitään musiikkia. olen koittanut aiempia latauksiani niin niissäkään se ei ole kuulunut enää. olen koittanut myös säätää kaikki ääni-asetukset lävitse. ongelma alkoi vesiskootteri-kisan jälkeen.

  onko joillakin muillakin samoja ongelmia ja mahdollisesti vinkkejä musiikin palauttamiseksi? ankee pelata ku missään kuulu musiikkia :/
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2013
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,563
  Kiitokset:
  70
  Pisteet:
  58
  Muissakin GTA-peleissä on joskus ollut mitä ihmeellisimpiä äänibugeja(osa äänistä puuttuu, ne kuuluvat hyvin hiljaa, jäävät luuppaamaan tjsp.), joten en olisi ollenkaan yllättynyt jos tämä olisi taas yksi äänibugi muiden joukossa. Kokeile käynnistää peli kokonaan uudestaan(eli sammuta konsoli ja käynnistä se uudestaan), kokeile säätää ääniasetuksista musiikin voimakkuden säädin kokonaan pois ja sitten taas päälle. En tiedä ollenkaan auttaako nämä, mutta eihän siitä haittaakaan ole. Jos nämä ei auta, uuden pelin aloittaminen saattaa auttaa tähän, aloitat uuden pelin ja sitten lataat vanhan tallennuksen.
   

Jaa tämä sivu