1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Firefoxin lisäosat lakkasivat toimimasta

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi 1pertti 04.05.2019.

  1. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,157
    Kiitokset:
    808
    Pisteet:
    193
  2.  
  3. pateboe

    pateboe Regular member

    Liittynyt:
    14.06.2008
    Viestejä:
    405
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
  4. OneMember

    OneMember Active member

    Liittynyt:
    12.01.2006
    Viestejä:
    3,079
    Kiitokset:
    21
    Pisteet:
    68
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,157
    Kiitokset:
    808
    Pisteet:
    193
    Kuten tiedotteessa kerrotaan, korjaus tapahtuu (toistaiseksi) vain niillä, jotka ovat sallineet (tai sallivat nyt tilapäisesti) Firefoxin asentaa ja ajaa kokeiluja selaimessaan, eli "Studies" on sallittu. Sitä tuossa ei ole mainittu, että ESR-versio ei noin korjaudu, koska siinä ei ole kyseistä "Studies"-mahdollisuutta.

    Edit. En jaksanut odottaa, milloin Firefox saa aikaan korjauksen. ESR-versiossa toimi seuraava:

    Mennään Firefoxin asetuksiin about:config
    Etsitään kohta xpinstall.signatures.required ja muutetaan arvoksi false
    Lisäosien kuvakkeet palasivat heti.

    [​IMG]
    Edit2. Kuvassa näkyy alkuperäinen arvo true, joka kannattaa palauttaa, kunhan Firefox on korjannut ongelman.

    Edit3. Kuva katosi, vaikka aluksi näkyi. Laitan koko viestin uudelleen.
     
    Viimeksi muokattu: 05.05.2019
  6. antti60

    antti60 Member

    Liittynyt:
    30.08.2012
    Viestejä:
    90
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    onko jollain alkanut toimimaan ? itselläni ei ole alkanut eikä myöskään voi asentaa uudestaan .
    p.s. tuon mozillan ohjeen mukaan olen toiminut . T.antti
     

    Liitetyt tiedostot:

  7. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,157
    Kiitokset:
    808
    Pisteet:
    193
    Ohjeissa neuvottiin, että älä yritä poistaa tai asentaa uudelleen. Mahtaisiko se vaikuttaa ohjeen toimintaan? Tuo kuvahan näyttäisi siltä, että hotfix-asennus ei ole valmis. Itselläni alkoi ESR-versio toimia edellisessä viestissäni kertomallani tavalla.
     
  8. antti60

    antti60 Member

    Liittynyt:
    30.08.2012
    Viestejä:
    90
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    hotfix on valmis , nyt on preflip.push.performance aktiivinen . en onneksi ehtinyt poistaa lisukkeita , siellä ne ovat edelleen punaisina . T.antti
     
  9. rane1958

    rane1958 Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2006
    Viestejä:
    353
    Kiitokset:
    56
    Pisteet:
    38
    Huomasin tuon virheen ja melkein heti se hävisi, näköjään korjasi itse itsensä koska mitään en tehnyt, hyvä kun kerkesin ihmettelemään....? :D
     

Jaa tämä sivu