1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

explorer kaatuilee kovalevyjä tutkiessa/tiedostoja siirrellessä

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Karsa 09.05.2004.

 1. Karsa

  Karsa Member

  Liittynyt:
  08.02.2004
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  mulla on koneessa 2 kovoa joista molemmat on jaettu kahteen osaan joista 3:lla on lähinnä videotiedostoja. kun selailen tiedostoja tai tilaa vapautellessa siirtelen tiedoestoja tai aukaisen useampia asemia yhtäaikaa explorer.exe tuppaa kaatuilemaan.

  onko kellään samantapaisia ongelmia ja jopa vaikkapa ratkaisua tähän? onko kyse jostain xp:n ongelmasta vai onko vika laitteiston puolella? toinen kovo on emolevyn ohjaimessa ja toiselle on erillinen ohjainkortti, kortissa en usko vian olevan koska ongelmat eivät rajoitu sen hoitamiin asemiin. voisiko riittämätön jäähdytys aiheuttaa tälläistä?
   
 2.  
 3. Beaver

  Beaver Regular member

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  421
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Luulisin, että kyseessä on XP:n ja w2k:n ominaisuus. Esiintyy videon ja kuvien esikatselutoiminnossa. Tästä on juttua ollut tässäkin foorumissa.
  Kokeile aluksi poistaa levyosion/osioiden indeksointi käytöstä poistamalla ruksi ko. levyosion ominaisuudet välilehdeltä kohdasta: "Nopeuta tiedostojen etsintää luomalla levyindeksi".
   
 4. Karsa

  Karsa Member

  Liittynyt:
  08.02.2004
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  pitää kokeilla tuota, kiitti. löysin xp:hen päivityksen minkä pitäs auttaa kanssa mutta ainakin tähän mennessä menestys on ollu aika heikkoa.
   

Jaa tämä sivu