1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Euroline 3300. Signaalia ei löydy

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi zago 03.10.2006.

  1. zago

    zago Member

    Liittynyt:
    03.04.2006
    Viestejä:
    97
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kyseessä otsikon mukainen boksi. Toiminut hyvin kunnes eräänä päivänä se ei enää löydäkkään kanavia. Onko muilla ollut vastaavia onglemia? Piuhat ja kaikki on kunnossa. Saattaako vika olla asetuksissa vai pitääkö tuo nyt sorkkia auki ja katsoa jos jokin ei ole kohdallaan vai kannattaako vaan heittää menemään ja ostaa uusi boksi?
     
  2.  
  3. arcanix

    arcanix Active member

    Liittynyt:
    17.10.2004
    Viestejä:
    2,918
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Kokeilepas tehdasasetusten palautusta. Minulla oli samanlainen ongelma eri boksilla, kun muutin. Kaikki oli kondiksessa, mutta väitti ettei ole signaalia, eikä kanavia löytynyt. Tehdasasetusten palautuksella homma alkoi toimimaan kerrasta.
     
  4. zago

    zago Member

    Liittynyt:
    03.04.2006
    Viestejä:
    97
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    joo täytyypä etsiä tietoa miten nuo tehdasasetukset saa palautettua, koska en omista käyttöohjetta tähän boksiin.
     
  5. zago

    zago Member

    Liittynyt:
    03.04.2006
    Viestejä:
    97
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    no niin nyt sitten ilmaantui seuraava ongelma. yritin etsiä miten nuo tehdasasetukset palautetaan, mutta en löytänyt ainakaan googlen avulla. kyseistä boksia tehdään ilmeisesti vain suomeen koska yhtään ulkomaankielistä sivua en löytäny boksin mallinumerolla. sattuisiko joku tietämään miten tuohon boksiin nuo tehdasasetukset saisi palautettua. en omista käyttöohjeita joten apu olisi tarpeen
     

Jaa tämä sivu