1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Epson XP-205 värikasettien sirujen nollaus

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi IGotAProblem 20.05.2014.

 1. IGotAProblem

  IGotAProblem Member

  Liittynyt:
  20.05.2014
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Aiheeseen liittyviä keskusteluja löysin joitakin täältä jo aiemmin, mutten löytänyt sitä mitä etsin...

  Elikkäs käytössäni on Epson XP-205-tulostin, joka ilmoittaa että magenta-väri on loppu, ja tulostin vaatii väripatruunan vaihtoa ennen kuin voin tulostaa sillä yhtään mitään. Kyseistä väriä en edes tarvitse (tulostan lähinnä ainoastaan mustalla) ja todennäköisesti väriä on tuossakin patruunassa vielä jonkin verran jäljellä (hölskyy ravistettaessa).

  Olenkin etsinyt ratkaisua, miten saisin laitteen tulostamaan, ilman että minun turhaan tarvitsee ostaa uutta väriä, jota en edes käyttäisi - nähtävästi tämä siis onnistuu nollaamalla patruunan sirun tiedot. Kokeilin sirun nollaukseen SSC Service Utility-ohjelmaa, mutta ei toiminut tämän tulostimen kanssa - näyttöön ponnahti ikkuna, joka kyllä ilmoitti että homma suoritettu, mutta tulostin edelleen valittaa värin loppumisesta. Kokeilin myös WIC Reset Utility-ohjelmaa, mutta se puolestaan vaatii maksullisen koodin ja nähtävästi joka nollauskerralle täytyy ostaa uusi koodi. Kysymykseni kuuluukin; onko mitään ILMAISTA ohjelmaa/mahdollisuutta nollata nuo väripatruunoiden sirujen tiedot?

  Jos ei, niin onko esim. tämä nollauslaite hyvä vaihtoehto: https://www.mustekasetti.com/uprint-epson-sirunollain/3584770823689/dp
  Sivuilla sanotaan, että kasetissa täytyy olla 30 % mustetta jäljellä, jotta se toimii. Paljonkohan Epsonin kasetissani on tuote mustetta jäljellä, kun lopettaa tulostamisen, voiko olla vielä noinkin paljon kuin 30 %? Eli onko mahdollista, ettei laite toimi enää tämän värikasetin kanssa, josta tulostin herjaa? Pystyykö laitteella tekemään rajattoman määrän nollauksia?

  Onko vielä muita ilmaisia/edullisia vaihtoehtoja, jotta pääsisin käyttämään tulostinta, ilman että minun täytyy ostaa siihen uusia värikasetteja, joita en kuitenkaan tarvitsisi?

  Kokemuksia, neuvoja jne. Kiitos!
   
 2.  
 3. IGotAProblem

  IGotAProblem Member

  Liittynyt:
  20.05.2014
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Anyone..?
   

Jaa tämä sivu