1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Epson EH-TW3200 - Outoja ongelmia: Kirkkaus vaihtelee, sekä kuva välkkyy/katoaa selatessa tiettyjä nettisivuja

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi HowdyHou 21.01.2013.

 1. HowdyHou

  HowdyHou Member

  Liittynyt:
  21.01.2009
  Viestejä:
  59
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tykki kävi huollossa saman vian (kirkkauden vaihtelun) takia ja huollossa vaihdettiin joku kortti, sekä uusi lamppu. Alussa kun tykki tuli huollosta ei ollut mitään vikaa, mutta nyt kun lampulla katsottu n.700 tuntia on ongelmia taas ilmennyt:

  1.) Elokuva-asetuksella kuvan kirkkaus koko ajan ärsyttävästi vaihtelee kirkkaammaksi ja himmeämmäksi (noin kahden sekunnin välein). Jos väritilan muuttaa asetukseen "Dynaaminen", ei kirkkauden vaihtelua huomaa.

  2.) Huollon jälkeen ilmestynyt uusi ja aivan käsittämätön vika; Nettiä selatessa jotkut harvat nettisivut saavat kuvan vilkkumaan/välkkymään (niinkuin HDMI-kaapelissa olisi kosketushäiriö) ja jopa kuvan menemään hetkellisesti täysin mustaksi. Varsinkin K-Raudan nettisivut saavat aikaan hermottoman vilkkumisen ja kuva katoaa hetkeksi -> Tulee takaisin jolloin resoluutio on 2x suurempi -> katoaa taas -> palautuu normaaliksi pariksi sekunniksi -> väkkyy hetken ja katoaa taas ja toista saman.

  Mistä ihmeestä se voi johtua? Tämä siis tapahtuu vain joillain harvoilla nettisivuilla, esim. K-Raudan sivuilla.
   
 2.  
 3. Hiltunen87

  Hiltunen87 Member

  Liittynyt:
  05.03.2013
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  "Huollon jälkeen ilmestynyt uusi ja aivan käsittämätön vika; Nettiä selatessa jotkut harvat nettisivut saavat kuvan vilkkumaan/välkkymään (niinkuin HDMI-kaapelissa olisi kosketushäiriö) ja jopa kuvan menemään hetkellisesti täysin mustaksi. Varsinkin K-Raudan nettisivut saavat aikaan hermottoman vilkkumisen ja kuva katoaa hetkeksi -> Tulee takaisin jolloin resoluutio on 2x suurempi -> katoaa taas -> palautuu normaaliksi pariksi sekunniksi -> väkkyy hetken ja katoaa taas ja toista saman."

  Hei... Itselläni on sama tykki ja samainen ongelma vilkkumisen/välkkymisen ja kuvan katoamisen kanssa tietyillä netti sivuilla. Esim Mtv3/urheilu osiossa kuva sekoaa ihan täysin.

  Oletko löytänyt ongelmaan ratkaisua?
   
 4. HowdyHou

  HowdyHou Member

  Liittynyt:
  21.01.2009
  Viestejä:
  59
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  En oo löytänyt vieläkään mitään ratkaisua.. muuta kuin paeta äkkiä pois sivuilta jotka aiheuttaa välkkymisen. X)
   
 5. HowdyHou

  HowdyHou Member

  Liittynyt:
  21.01.2009
  Viestejä:
  59
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joo, mullakin on vähän välkkyy tuolla Mtv3 urheilu-sivuilla, mutta K-raudan sivut saa kuvan jopa katoamaan/tulee samanlaisia kuvioita kuin skidinä lataili Commodorella pelejä...
   

Jaa tämä sivu