1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

En saa MAGIX Video converteria asennettua

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi vanhatVHSHesa 30.10.2018.

  1. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Löysin äsken tällaisen palstan ja katsotaan jos täältä löytyy expertteja. en saa mistään apua ja kun minulla englanti on aika huono.
    Magix-Video-Saver-8-Premium-videokaappari-USB-liitantaan
    Ongelma: MAGIX Video converter ei näy valittuna, en saa sitä asennettua.
    Tietokoneessa on Windows 7 home 64-bit.
    Tuote eli ohjelma on https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...-Saver-8-Premium-videokaappari-USB-liitantaan

    Asensin ohjelman ja yritin tehdä kaikki suomenk ohjekirjan mukaan.
    käytössä NTSC/PAL vhs-nauhuri, tarkoitus vain siirtää vhs:t dvd-levyille. Ensin siis tallennus tietokoneeseen ja sitten poltto levyille.
    Laitoin scartin kautta usb-liitäntään ja scartissa on ohjeem mukaan video out.

    yhdessä vaiheessa kun piti ensin vapauttaa mpeg2, koska käytin 1. kertaa ohjelmaa, niin valitsin sen, mutta se jäi pyörimään pitkäksi ajaksi. No sain sen jotenkin pois.

    Tallennuslaatu-kohtaan kokeilin "erittäin korkea" ja sitten Yksi ylös, mutta sekään ei käy.
    Aina kun valitsin "Siirrä video tietokoneelle" niin tulee ilmoitus:
    "Tallennuslaite ei tue nykyistä tallennusmuotoa. "

    Kokeilin valita ohjeen mukaan
    "Tallennuslaatu", "käyttäjän määrittämät"., mutta en löydä siitä sellaista mikä kävisi.

    TUO-kohdassa (Eli Yhdistä videonauri... vasemmalla vhs ja scart, oikealla tietokone ja MAgix-liitäntäpurkki)
    on valittuna tietokoneeni ASUS USB2.0 webcam, EIKÄ MAGIX Video converter ! ASUS on ainoa vaihtoehto.
    ja lisäksi suoraan alta puuttui Yhdistelmä ja S-video vaihtoehdot, eli kumpaakaan ei voinut valita. Ja ne olisi pitänyt päästä valitsemaan.


    Veikkaan, että puuttuu ajuri/muunnin.
    Poistin äsken asennuksen. Joten jotta hoimi menisi oikein, niin paketin asennus-cd:ssa on

    - MAGIX video premium....
    - Magix sound cleaning lab
    - USB videomuunnin

    ja jotain extraa, mutta en välitä niistä.

    Ilmeisesti syy ongelmaan, on kun "jouduin" valitsemaan mpeg2:n enkä mkv wm tai joku sellainen ja/tai
    ajurin/muuntimen asennus cd:lta ei toteutunutkaan.

    Eli kun asennan uudestaan, niin asennanko yllä olevat kolme vai vain ekan? Ja kun tarjotaan mpeg2, niin en otakaan sitä vaan sen toisen?? Vai mitä pitää tehdä?
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,840
    Kiitokset:
    744
    Pisteet:
    193
    On kovin monta vuotta siitä, kun olen Magixin kanssa puuhaillut ja laitekin oli silloin paljon yksinkertaisempi, joten tarkoin en osaa neuvoa. Näyttää kuitenkin, että ajurin asennus ei olisi on istunut, koska laitetta ei tunnistettu. Ajuri on ilmeisesti tuo USB videomuunnin ja olettaisin, että Magix Video Premium on ohjelma, joka tarvitaan laitteen käyttämiseen. Magix Sound Cleaning Lab on nimestä päätellen äänenkäsittelyohjelma, jolla voinee poistaa häiriöääniä. Se ei varmaankaan ole tarpeen itse videon tallentamiseksi.

    Asenna siis uudelleen ainakin nuo kaksi. En ollenkaan ymmärtänyt tuota kohtaa "mpeg2:n vapauttamisesta". Mistä siinä mahtaa olla kyse?

    Youtubesta näyttää löytyvän joitakin opastusvideoita, oletko googlannut?
     
  4. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moi. Kiitos jo tästä. Googlasin ja ne mitkä oli suomeksi, niin eivät auttaneet. Englanti on aika kehno ja sitten tulee helposti virheitä ohjelmien kanssa (kokemusta tästä on...) mpeg2 oli näin: "Jos käytät ohjelmaa 1. kertaa sinun on mahdollisesti vapautettava ensin MPEG-2-pakkauksenhallinta". ??

    Mutta asennan pian uudestaan nuo kaksi ja yritän sivuuttaa tuon mpeg-2:n että saisi sen toisen vaihtoehdon valittua.

    ei tämä tunnu helpolta ja selkeältä tuotteelta, pitäisi olla tietotekniikkaexpertti, mutta kun en ole... katsotaan miten käy, kerron sitten.
     
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,840
    Kiitokset:
    744
    Pisteet:
    193
    Kyseessä taitaa olla kömpelö (koneellinen) käännös. Tuo tarkoittanee sitä, että MPEG-2-pakkauksenhallinta, jota käytetään mm. DVD:llä, vaatii Magix-ohjelman rekisteröinnin ennen kuin se on käytettävissä. Ks. alaviite alla olevan linkin kohdassa tiedostomuodot "**Vaatii maksuttoman ensiaktivoinnin":
    https://www.magix.com/fi/video/rescue-your-videotapes/tekniset-tiedot/#c627356
     
  6. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Onnistui, nyt se MAGIX Video converter löytyi! JA sain tallennettua yhden vhs-jutun tietokoneelle! Kiitos, 1pertti!! Tuntui mahtavalta!! Vhs:n kuva näkyi kokoajan Magix-ohjelman ruudulla ja meni hienosti. MUTTA: vielä viimeinen silaus puuttuu: DVD-poltto ei onnistunut. Tässä kaikki tiedot:

    Kun projekti oli luotu ja tallennettu, niin ohjeen mukaan valitsin "Elokuvan viimeisteleminen".
    Sitten
    "Haluttu ulostuontiformaatti". Valitsin DVD.
    "Jatka". Valitsin tämän.

    "Polta dvd". valitsin "Polttotapahtumaan" ja laitoin samanlaisen verbatim dvd-r:n 4,7 gb polttavaan asemaani joita olen polttanut paljon.

    Mutta tuli ilmoitus (ja vaikka kokeilin muitakin tyhjiä dvd-levyjä) :

    "poltto keskeytettiin seuraavan virheen vuoksi:
    koodausvirhe
    Videon koodaus epäonnistui.

    Käytössä oleva tila medialla: 16 Mt/4489 Mt "

    " lokitiedosto:

    31.10.2018 19:29:55 --------------------------

    31.10.2018 19:29:55.126: DLLAV32.DLL loaded, all entry points available
    31.10.2018 19:29:55.129: AVSDK MsgCbFunc registered
    31.10.2018 19:29:55.129: AVSDK: StatCbFunc registered
    31.10.2018 19:29:55.164: AVSDK Version 13.0.244
    31.10.2018 19:29:55.164: ------------ Reading Device Info ----------------
    31.10.2018 19:29:55.165: AVSDK: 1 device(s) found
    31.10.2018 19:29:55.165: BurnSupport: 1 device(s) found
    31.10.2018 19:29:55.166: Adapter=0 ID=1 LUN=0 E:HL-DT-ST DVDRAM GT51N Revision:AS00
    31.10.2018 19:29:55.167: BurnSupport: 1 record device(s) available
    31.10.2018 19:29:55.167: BurnSupport: E: HL-DT-ST DVDRAM GT51N Rev. AS00
    31.10.2018 19:29:55.167: ------------ done ----------------
    31.10.2018 19:30:19.860: setting no speed limit
    31.10.2018 19:30:19.860: !!! DBK error in CBurnDevSupport::InvalidateDiscInfo(): 16 - burn support - invalid device !!!
    31.10.2018 19:31:16.047: Open Project: dan -- dvd project 2018-10-31
    31.10.2018 19:31:16.047: VideoMode: PAL Temp Dir: C:\Users\user2\Documents\MAGIX\Video easy Video Saver 8.1 Premium\Disc Images\
    31.10.2018 19:31:16.047: dll version 4.8.8.0
    31.10.2018 19:31:16.050: PrepareDVDVideoFiles() - Abschätzen des Splitpunktes
    31.10.2018 19:31:16.050: EstimateLayerSplitPoint()...
    31.10.2018 19:31:16.052: Splitpunkt 4271833088 auf Disk mit Größe 17072128
    31.10.2018 19:31:16.053: Title an Stelle 0, Länge 16941056, Typ 0
    31.10.2018 19:31:16.053: ... Split möglich nach aktuellem Title, -> Abbruch
    31.10.2018 19:31:16.058: Step 1 of 5, Encodiere Film 1 ...
    31.10.2018 19:31:16.080: Step 1 done
    31.10.2018 19:31:16.084: ERROR: PrepareDVDVideoFiles() failed with errNo 5 - encoding failed
    31.10.2018 19:31:16.084: !!! DBK error in BurnProject: 10 - movie encoding failed !!!
    31.10.2018 19:31:41.163: Open Project: dan -- dvd project 2018-10-31
    31.10.2018 19:31:41.163: VideoMode: PAL Temp Dir: C:\Users\user2\Documents\MAGIX\Video easy Video Saver 8.1 Premium\Disc Images\
    31.10.2018 19:31:41.164: dll version 4.8.8.0
    31.10.2018 19:31:41.166: PrepareDVDVideoFiles() - Abschätzen des Splitpunktes
    31.10.2018 19:31:41.166: EstimateLayerSplitPoint()...
    31.10.2018 19:31:41.168: Splitpunkt 4271833088 auf Disk mit Größe 17072128
    31.10.2018 19:31:41.169: Title an Stelle 0, Länge 16941056, Typ 0
    31.10.2018 19:31:41.169: ... Split möglich nach aktuellem Title, -> Abbruch
    31.10.2018 19:31:41.173: Step 1 of 5, Encodiere Film 1 ...
    31.10.2018 19:31:41.193: Step 1 done
    31.10.2018 19:31:41.196: ERROR: PrepareDVDVideoFiles() failed with errNo 5 - encoding failed
    31.10.2018 19:31:41.196: !!! DBK error in BurnProject: 10 - movie encoding failed !!!
    31.10.2018 19:32:45.009: setting no speed limit
    31.10.2018 19:33:34.574: WM_DEVICECHANGE( VOLUMECHANGE ) for drive e:
    31.10.2018 19:33:34.574: DEVICE REMOVAL
    31.10.2018 19:33:55.579: WM_DEVICECHANGE( VOLUMECHANGE ) for drive e:
    31.10.2018 19:33:55.580: DEVICE ARRIVED
    31.10.2018 19:34:23.058: Open Project: dan -- dvd project 2018-10-31
    31.10.2018 19:34:23.059: VideoMode: PAL Temp Dir: C:\Users\user2\Documents\MAGIX\Video easy Video Saver 8.1 Premium\Disc Images\
    31.10.2018 19:34:23.059: dll version 4.8.8.0
    31.10.2018 19:34:23.061: PrepareDVDVideoFiles() - Abschätzen des Splitpunktes
    31.10.2018 19:34:23.062: EstimateLayerSplitPoint()...
    31.10.2018 19:34:23.064: Splitpunkt 4271833088 auf Disk mit Größe 17072128
    31.10.2018 19:34:23.064: Title an Stelle 0, Länge 16941056, Typ 0
    31.10.2018 19:34:23.065: ... Split möglich nach aktuellem Title, -> Abbruch
    31.10.2018 19:34:23.069: Step 1 of 5, Encodiere Film 1 ...
    31.10.2018 19:34:23.081: Step 1 done
    31.10.2018 19:34:23.084: ERROR: PrepareDVDVideoFiles() failed with errNo 5 - encoding failed
    31.10.2018 19:34:23.084: !!! DBK error in BurnProject: 10 - movie encoding failed !!! "


    En ymmärrä, miten tämä poltto vielä onnistuu??
     
    Viimeksi muokattu: 31.10.2018
  7. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,840
    Kiitokset:
    744
    Pisteet:
    193
    Rekisteröitkö Magix-ohjelman eli teitkö tuon aktivoinnin, josta edellisessä viestissä mainitsin? Tuo virheilmoitus "movie encoding failed" näyttäisi tarkoittavan, että videon koodaus epäonnistui. DVD:tä varten video täytyisi koodata tuohon MPEG-2 muotoon ja tuosta virheilmoituksesta arvelin, että tuo kyseinen pakkauksenhallinta ei olisikaan ollut käytettävissä.

    Kun en tunne tuota poltto-ohjelmaa, en osaa sanoa, osaako se tehdä tuon koodauksen DVD-muotoon, vai olisiko video pitänyt tallentaa koneelle jo alun perin DVD- eli MPEG-2-muodossa.
     
  8. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kyllä rekisteröinti tuli tehtyä. liian vaikeata, en ymmärrä mpeg2:sta ja kun nyt uud.asennuksessa sitä vaihtoehtoa ei edes tarjottu. Onko sinulla tai jollakulla toisella apua tähän?
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,149
    Kiitokset:
    731
    Pisteet:
    123
    Poistitko ensin vanhan asennuksen, jos johtuisi siitä, ettei tarjonnut sitä uudelleen?
     
  10. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    poistin, ohjelmat ja toiminnot- kautta. sain kaikki pois.
     
  11. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    tarkistin vielä, niin "ohjelmat ja toiminnot", "muuta sovellusta tai poista se" alla on vain eilisen päivän Magixiin liittyvät. Uskomattoman vaikea tuote, pitääköhän tämä sitten palauttaa kun on näin vaikea käyttää.

    Tein rekisteröinnin ohjelman kautta eli en tuon 1pertin laittaman linkin kautta ja sähköpostiini tuli tieto: "
    Thank you for successfully registering for this product:
    MAGIX Video easy Video Saver 8.1 Premium"

    jos poistaisin uudestaan tuota kautta nuo magixiin liittyvät ja asentaisin uudestaan niin tuskin enää tarjoaisi mpeg2. verkkokauppa . com tuote ja kävin heillä kysymässä, mutta sanottiin että kysy ulkomaankielisestä tuotetukipaikasta. mutta kun en osaa vierailla kielillä selostaa tällaista mitä en ymmärrä. tässä ajassa mitä tähän kotona on aivan turhaan jo mennyt olisin varmaan digitoinut monta kasettia kirjastossa ja ne laitteet ovat toimivia ja selkeitä. onko teillä enää neuvoja? Harmittaa hirvittävästi kun tuntui jo että tämä homma onnistuu. Ja tuntui hienolta kun 1pertti lähti auttamaan. olisi ollut tärkeitä lasten jalkapallo ja uinti videoita mutta saahan ne sitten kirjastossa jos tälle tuotteelle ei voi mitään.
     
    Viimeksi muokattu: 01.11.2018
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,117
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    @vanhatVHSHesa

    käyppäs yv puolella... Siis "saapuneet"

    lisäys
    Probleemaan olisi ratkaisua.
     
    Viimeksi muokattu: 01.11.2018
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,149
    Kiitokset:
    731
    Pisteet:
    123
    Olisi kiva, jos kertoisit oman ratkaisuehdotuksesi täällä julkisesti, niin kuin on foorumin tarkoitus. Täällä on muitakin tätä ongelmaa miettimässä.

    edit: ei voi välttyä ajatukselta, että ehdotuksesi liittyy jotain salamyhkäisyyttä.
     
  14. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    uutta: sain just tiedon, että voin saada sukulaisilta pc-tietokoneen, MUTTA onko tuo rekisteröinti tietokonekohtainen?, eli vain yhteen koneeseen... muutoinhan siinä koneessa ei varmasti olisi yhtään mitään magixia - jopa salaa jäänyt - koneelle. mietin vain että olisiko kannattavaa kokeilla...?

    asensin siis Asus-kannettavaan tietokoneeseen tuon MAgixin.
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,117
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    Aika monta kertaa olen saanut palautetta ylläpidolta että myynti osille tapahtuu myyntiketjussa. Siksi en tässä maininnut että vastaavan tapainen laite on tarjolla. Olisin sen joutunut laittamaan siis myyntiketjuun, eikös vaan?

    Tuli vain tuossa mieleen tarjota vaihtoehtoa aloituspostaajalle. Hinnoista ei missään vaiheessa ole ollut keskustelua, vain kuva romppeesta yv puolella. Täällä se olisi ollut mainostamista.

    Jos tämä selvensi nyt tätä asiaa ja salamyhkäisyys väheni muutamalla asteella.
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,575
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    193
    Niin saat nytkin palautetta, ei täällä myydä omia laitteita toisen ongelman varjolla suoraan keskustelussa. Olen tästä huomauttanut sinua jo monasti.
     
  17. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,840
    Kiitokset:
    744
    Pisteet:
    193
  18. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos avusta. hetkinen, aktivointia en tehnyt, onko tällä merkitystä?? Luulin, että rekisteröinti riittää. Tuolla magix tuote- sivulla aktivoinnissa tarvitaan vielä Tietokoneen tunnus, mikä se on, mistä se löytyy? Keskeytän sen nyt. Mutta mutta, eikös kannattaisi hakea sukulaisten pc-kone (voin saada sen omaksi) ja laittaa sitten sen tietokoneen tunnus eli aktivoida se ? , koska asus-kannettavassa Magix ei taida toimia. Voin kokeilla, vaikka Magix ei siinäkään lopulta toimisi. Ja jos niin käy, niin sitten palautan tuotteen.
     
    Viimeksi muokattu: 01.11.2018
  19. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,149
    Kiitokset:
    731
    Pisteet:
    123
    Mitä se auttaisi? Ihan samalla tavalla tuo ohjelma asennetaan ja aktivoidaan eri koneilla. Eli jos yhdellä ei onnistu, niin miten se toisella onnistuisi?

    Edit: jos ohjelmassa on erillinen aktivointi, voi sen tekemättä jättäminen estää ohjelman toimintoja.
     
    Viimeksi muokattu: 01.11.2018
  20. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,840
    Kiitokset:
    744
    Pisteet:
    193
    Nyt en ymmärrä, mitä tarkoitat. Rekisteröintiin tarvitaan tuotteen sarjanumero, joka löytyy pakkauksesta. Sen kai olet jo antanut? Yksittäisten komponenttien aktivointi tapahtuu ohjelman sisällä. Eikö sitä ole selvitetty käyttöohjeessa? Alla on kuvakaapaus videolta tilanteesta, josta pääsee aktivoimaan MPEG2-pakkauksen, jota tarvitaan DVD:n koodaamiseen:
    upload_2018-11-1_21-28-24.
     
  21. vanhatVHSHesa

    vanhatVHSHesa Newbie

    Liittynyt:
    30.10.2018
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kyllä, annoin rekist yhteydessä tuotteen sarjanron joka oli pakkauksessa. eli tietokoneen tunnus-aktivoinnin voin unohtaa. mpeg2:sta ei ole (suppea ja lyhyt) käyttöohjeessa muuta kuin mitä tuolla ylhäällä, eli se vapauttaminen.
    ahaa, pitää siis ottaa tuo export ja sitten mpeg2 - kokeilen tuota huomenna! tämä toi heti toivoa. kai tuo sama valikko löytyy että pääsen aktivoimaan tämän kuuluisan mpeg-2:n.

    no, ajattelin vain että kun oma kannettava on ainakin 3 vuotta vanhempi niin jos se uudempi kone olisi jotenkin toiminut paremmin tuon magixin kanssa. eli en kokeile toiseen tietokoneeseen ja kun vika ei ole tietokoneissa niin sitten se on tuotteessa tai käyttäjässä, joka ei osaa.
     

Jaa tämä sivu