1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Elta 8883

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi PJKuona 01.02.2004.

 1. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Viime perjantaina saapui vihdoin Saksasta tilattuna upouusi Elta 8883 dvd –soitin. Olen sitä nyt viikonlopun ajan testaillut ja ajattelinkin hieman kertoa soittimesta myös muille jotka kenties harkitsevat uuden soittimen ostamista. Soittimen sai tilattua kätevästi postiennakolla mp3-storesta Saksasta. Laite saapui reilussa viikossa paikalliseen postiin.

  Kun perjantaina hain soittimen postista minut yllätti paketin pieni koko ja paino. Laite painaa vain 3,5Kg joten se on todella näppärä ottaa mukaan vaikka kesämökille jos niikseen tulee. Laitteen paketissa on kantokahva, joten soitinta on helppo kuljettaa mukana. Itse laite on todella matala, korkeutta on vain 5cm. Etupaneelista löytyy lcd –näyttö, joka kertoo elokuvan tai vaikkapa ääniraidan keston. Etupaneelissa on myös virtakytkin, navigointinäppäimet, play, stop, pause ja menu –napit sekä tietenkin eject -nappi. Osa napeista on sijoitettu laitteen ”päälle” joten ongelmia voi tulla siinä tapauksessa että olohuoneessa on pino muita vehkeitä – tällöin Elta pitää melkeinpä sijoittaa pinon päällimmäiseksi.

  Laitteen takaa löytyy mukava määrä erilaisia lähtöjä. 5.1 -ulostulo, component video -ulostulo, S-video -ulostulo, scart -ulostulo ja coaxial digital -ulostulo. Verkkojohto on kiinteä. Nämä ulostulot riittävät peruskäyttöön varmasti paremmin kuin hyvin.

  Kaukosäädin on myös varsin monipuolinen ja siitä löytyykin kaikki laitteen toiminnot. Mute –näppäimellä saa musiikin kuuntelun mykistettyä nopeasti jos tarvitsee vastata puhelimeen. OSD –näppäin on se nappi jota itse etsin jonkin aikaa, sillä kun laitteella katsoo esim. DivX –elokuvaa, pyörii näytössä koko ajan elokuvan kesto (tämä on ominaisuus on korjattu uudemmissa firmware päivityksissä). Tämä on häiritsevää, mutta onneksi sen saa pois juuri OSD –napilla, jonka takaa löytyy myös jäljellä olevan elokuvan keston näyttö. A-B nappi on kätevä muusikoille jotka haluavat treenata kappaleen jotain tiettyä kohtaa. A-B –toiminnolla määritellään aloitus ja lopetuskohta. Tämän jälkeen soitin toistaa A:n ja B:n välitä uudelleen ja uudelleen. A-B toimii myös elokuvien kanssa. Myös äänenvoimakkuuden säätö onnistuu suoraan kaukosäätimestä, mikä on minusta todella mukava pikkulisä. Reset nappi kaukosäätimessä ei minusta ollut oikein hyvä ratkaisu. Sitä jos vain vahingossa sattuu painamaan, niin laite nollaa kaikki asetukset. Onhan se tietysti kätevä sohvalta käsin resetoida laite jos se sattuu kaatumaan, mutta jos resettiä painaa vahingossa niin se vasta harmittaakin, koska kaikki asetukset on silloin laitettava uudelleen kohdalleen. Aluekoodi soittimessa on oletuksena 2, mutta sen saa muutettua kätevästi kaukosäätimestä. Alueen voi valita väliltä 1-6 tai 0 eli aluekoodi vapaa.

  Kaukosäätimessä on kuitenkin myös omat pikku ongelmansa – laite ei oikein tunnu ottavan vastaan kaukosäätimen signaalia. Aluksi luulinkin että kaukosäätimen mukana tulleet paristot olivat huonot, mutta koska ongelma ei poistunut paristojen vaihdolla arvelin että vika on jossain muualla. Jonkin aikaa netissä surffattuani vika selvisi. Laitteen ir-vastaanottimen kulma on liian pieni ja hieman ”kallellaan” oikealle. Tämä siis tarkoittaa sitä, että laite ei ota kaukosäätimen signaalia vastaan kovin vasemmalta tai oikealta. Laitteenkäytön kannalta olisi parasta että se olisi sijoitettu siten että siihen on suora yhteys sohvalta – valitettavasti tämä ei aina ole mahdollista, kuten minun tapauksessani. Tästä on seurauksena se että käyttö on hieman hankalaa kun kaukosäätimellä joutuu sohimaan ympäriinsä jotta sen saa ”osumaan” maaliinsa. Tosin tähänkin ongelmaan löytyi jo ratkaisu netistä. Ratkaisu oli uuden ir-ledin vaihtaminen kaukosäätimeen. Tämä tosin vaatii hieman tinaamista ja säätimen aukaisua joten ihan kaikille se ei ole se oikea ratkaisu.

  Soitinhan on varustettu Mediatekin MT1389 –piirillä. Sen siis pitäisi kyetä toistamaan aika laaja skaala eri formaatteja. Ja kyllähän se toistaakin – olen viikonlopun aikana syöttänyt laitteelle laajan valikoiman sekalaisia DivX, XviD, Vcd ja Svcd –levyjä ja se on toistanut lähes kaikki. Eri levyjä olen myös kokeillut ja kaikki dvd±r(w) levyt ovat toimineet. Joissakin tietyissä videoissa oli todella vakavia äänensynkronointi ongelmia. Ääni ei siis pysynyt kuvan kanssa samassa tahdissa alkua pidemmälle. Tämä ongelma minua aluksi harmitti todella paljon, muttei harmita enää. Ongelma nimittäin korjaantui firmware –päivityksellä. Päivityksen jälkeen ei ole synkronointiongelmia esiintynyt (ainakaan vielä).

  Minulla oli aiemmin Kiss dp-450 dvd - soitin. Kississä minua harmitti kelauksen toimimattomuus DivX– ja (s)vcd - elokuvissa. Kelaus saattoi jumiuttaa parhaassa tapauksessa koko laitteen tai se oli vähintäänkin hidastoiminen. Elta 8883:ssa kelaus toimii erinomaisesti oikeastaan yhtä hyvin kuin dvd – käytössäkin. Kiss oli myös toiminnoiltaan huomattavasti hitaampi kuin Elta 8883, esim. laitteen käynnistäminen tuntui kestävän luvattoman kauan. Toisaalta Kiss dp-450 tukee tekstitystä – Elta 8883 ei.

  Koska Elta 8883 [bold]ei[/bold] tue tekstitystä, saattaa tämä joillekin käyttäjille aiheuttaa ongelmia ja muodostua yhdeksi kynnyskysymykseksi laitteen hankintaan ajatellen (tämäkin asia on korjattu uudemmissa firmware päivityksissä). Minuakin se hieman arvelutti, mutta englantihan on se toinen kotimainen joten englanninkieliset elokuvat Eltalla pystyy katsomaan. On myös melkoisen todennäköistä, että jossain vaiheessa laitteelle tulee firmware –päivitys josta tuki tekstitykselle tulee löytymään. Virallista tietoa asiasta minulla ei ole, mutta se tuntuisi todennäköiseltä ja olisi toivottavaa. Siihen asti on kuitenkin katsottava DivX -elokuvat ilman tekstityksiä.

  Mp3 toisto on toiminut moitteettomasti ilman minkäänlaisia ongelmia. Soitin näyttää kappaleen nimestä 11 ensimmäistä merkkiä, kappaleen keston ja jotain muuta pikkutietoa. Myös equalizer – toiminto on myös ihan mukava lisä josta löytyy Bass boostia ja Super bassoa ym. Äänen tila efektiä voi myös säätää erityisellä 3D Prosessing Pagella, josta löytyy eri tiloja kuten Concert, Living room, Bathroom, Arena jne. jne. Säädettävää siis on, eli jos tykkäät säätää ja nysvätä vehkeittesi kanssa niin Elta 8883 tarjoaa säädettävää ihan mukavassa määrin. Myös cd –levyt ovat toistuneet ongelmitta niin cd-r ja cd-rw kuin myös alkuperäiset cd:t. Kopiosuojattuja cd –levyjä en omista joten niiden toimintaa laitteessa en päässyt testaamaan.

  Laite on mielestäni todella hyvä dvd –soitin, joka tarjoaa dvd ominaisuuksien lisäksi myös mpeg4 toiston. Eltassa on todella paljon säädettävää ja ominaisuuksia. Hinta on kuitenkin edullinen 129€ + kulut. On jännitävä seurata milloin tämä laite saapuu virallisesti Suomen markkinoille ja mikä sen hinta tulee täällä olemaan. Omasta puolestani suosittelen tätä laitetta vilpittömästi kaikille jotka haluavat hyvän laitteen edullisesti. Pikku vioistaan huolimatta erinomainen ostos.


  [bold]Tekniset tiedot:[/bold]
  DivX Pro: GMC, B-Frames and Quarterpixel, Post Processing (NR), Data Partition,Error Resysnc. Mark.
  [bold]Video:[/bold]
  MPEG4: MPEG4, DivX™ ab 3.11 (4.02, 5.03)and higher, XviD
  MPEG2:DVD and S-VCD (inklusive DSVCD u. XSVCD), Superbit DVD
  MPEG1:VCD (including DVCD u. S/XVCD)
  [bold]Audio:[/bold]
  CD, MP3, WMA, AC3, OGG?
  [bold]Pictures:[/bold]
  JPEG, Kodak Picture CD
  [bold]Media:[/bold]
  CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
  [bold]Other features:[/bold]
  5.1 Dolby Digital output
  Progressive Scan
  Zoom,
  Children safe,
  Format 4:3,16:9 (changeable)
  ID3-Tag
  Random play,
  Angle view
  Standby
  10-bit/27 Mhz Video and 96 Khz/24-bit Audio DAC
  On- Screen- Display (German/ Englisch)
  Softwareupdate with CD-R
  Codefree
  color:silver
  Ports:
  Digital output(coax), Scart(RGB),S- VHS output,
  composite Video, SPDIF Ausgang, YUV output,
  Analog Stereo output
  Coax- Digital Ausgang: DTS/ DOLBY Digital, MPEG, PCM
  Size/Weight:
  weight: 3,5 kg
  (dimension:420x 50x 300 (Bx Hx T in mm)

  Eltan virallinen kotisivu:
  http://www.elta.de
  Muuta juttua laitteesta:
  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/61600
  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/59793
  Epävirallinen sivusto josta löytyy vinkkejä ym.
  http://www.jasonk.fsnet.co.uk/Elta8883.htm
  Kauppa joka ko. soitinta myy postiennakolla:
  http://www.mp3-store.de/  _X_X_X_X_X_[small]PJKuona
  mediatekniikan insinööriopiskelija
  http://koti.mbnet.fi/pjkuona[/small]
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2004
 2.  
 3. gain

  gain Active member

  Liittynyt:
  10.08.2003
  Viestejä:
  1,004
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Kiitos hyvästä kertomuksesta! Tällaisia juttuja on mukava lukea, kun joku kertoo kokemusten pohjalta puolueettomasti omasta laitteestaan hyviä ja huonoja puolia. :)
   
 4. mooglez

  mooglez Regular member

  Liittynyt:
  19.12.2003
  Viestejä:
  121
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  todellapaljon kiitoksia kattavasta tietopläjäyksestä.

  dvdplazan puolella oli jotain puhetta että laite jumahtaisi/ylikuumenisi ajoittain. toivottavasti pystyt todentamaan tämän pelkäksi huhuksi, niin voin itsekkin pistää tuon playerin vihdoinkin tilaukseen :)
   
 5. stomppa82

  stomppa82 Regular member

  Liittynyt:
  21.09.2002
  Viestejä:
  475
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Paljoon maksoi tämä dvd-soittin .

  Soittaako dvd-mp3-levyjä .
   
 6. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei ole ainakaan minun käytössäni vielä ylikuumentunut tai lakannut toimimasta. Olen ehtinyt jo pari dvd -elokuvaa katsoa eikä mitään lämpenemisongelmia ole ollut. Myös DivX -tiedostojen katselu on toiminut ilman mitään lämpenemisongelmia.
  Kuten tuossa ylenpänä jo totesin - 129€ + kulut (noin 30€). Tilasin laitteen siis postiennakolla. Kulut ovat pienemmät jos maksun suorittaa etukäteen.

   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2004
 7. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Piti ihan testata. Poltin kokeeksi dvd+rw -levylle sekalaisia mp3 - tiedostoja, sekalaisiin kansioihin. Kyllä tuo Elta ne soitti ihan ongelmitta. Joten ilmeisestikin se soittaa dvd-mp3 - levyjä.
   
 8. mooglez

  mooglez Regular member

  Liittynyt:
  19.12.2003
  Viestejä:
  121
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  kiitoksia. lähti tilaukseen 5min sit :)
   
 9. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Heh, se on taas joltain Suomalaiselta myyjältä pois kun tilauslähtee Saksaan, mutta sehän tämä EU:n yksi perusideoita on - tavaran vapaa liikkuvuus. Pitää koettaa siirtää kaikki tilaukset ja ostokset pois suomesta, niin ehkäpä ne Suomenkin kauppiaat rupeavat sitten hinnoittelemaan tuotteensa sille tasolle että niitä viitsii täältä ostaa.
   
 10. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ilmaantui ongelmia tuon Elta 8883:n tekstitysten kanssa. Vuokrasin eilen Charlie's angels -Full throttle- dvd:n. Ongelma ilmeni kun yritin katsoa elokuvaa suomalaisilla teksteillä.

  Subtitle menusta löytyi monia kieliä, muttei suomea. En tässä vaiheessa kiinnittänyt asiaan huomiota vaan ajattelin etsiä tekstityksen subtitle -napin avulla, kuten yleensäkin teen. Mutta yllätyksenin oli suuri, kun subtitle napin painaminen elokuvan aikana ei tehnyt mitään - näytön vasempaan yläkulmaan ilmestyi ainoastaan "kieltomerkki".

  Tässä vaiheessa aloin kirota elokuvan vuokraajaa ja ajattelin ettei levyssä ole suomitekstejä ollenkaan vaikka kansipaperi niin väittääkin. Onneksi minulla on tietokone... joten ei muutakuin elokuva tietokoneeseen ja testaamaan Power dvd:llä. Tietokoneella tekstit kuintenkin toimivat täysin normaalisti - tästä vetäisin sellaisen johtopäätöksen että Eltan tekstitys toiminnoissa on ilmeisesti jotain puutteita tai ongelmia.

  Tämä nyt oli vain yksi elokuva jossa dvd-tekstit eivät toimineet, enkä ole kyllä koko elokuvakokoelmaani vielä Eltan soittimella testannut joten ikäviä yllätyksiä saattaa olla vielä edessä. Toivottavasti seuraava firmwaren versio korjaa tämän mielestäni vakavan vian soittimessa. Eltalle en ole enää vaivautunut raportoimaan koko asiasta, sillä he eivät ole vastanneet aiempiinkaan viesteihini - miksi siis edes vaivautua. Joka tapauksessa tuo uusi firmware pitäisi olla ladattavissa Eltan kotisivuilta tässä kuussa - tai näin olen lukenut.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2004
 11. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Totaalisen tympääntyneenä Eltan asiakaspalvelun tasoon, eli siihen etteivät he vaivaudu vastaamaan mihinkään tiedusteluihin tai kysymyksiin (ainakaan Saksassa), laitoin palautteeni ja kysymykseni joka ikiseen Eltan toimistoon mitä Euroopasta löytyy. Olihan se ehkä hieman yliampuvaa, mutta olisi ihan kiva kuitenkin saada jotain vastausta varsinkin nyt kun tuolle dvd-puolellakin on ilmennyt ongelmia noiden tekstitysten suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2004
 12. Rafu

  Rafu Member

  Liittynyt:
  03.09.2003
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Dear Mr. Tapia,

  we are awaiting a new firmware update from the chip manufacturer. Divx-Subtitles will be supported. Please be patient. Enjoy your Player in the meantime.

  Kind regards.

  Andreas Bauer
  elta GmbH

  Tuli vastaus liittyen Divx teksteihin.
   
 13. mooglez

  mooglez Regular member

  Liittynyt:
  19.12.2003
  Viestejä:
  121
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  tuo taitaa olla ärsyttävän yleistä nykyään elokuvissa, jos et alkumenusta valitse mitään tekstitystä, et sitä enää elokuvan aikana saa päälle, näin ainakin finding nemossa ja underworldissa (soittimena viellä panasonic rv40 kuin elta ei ole viellä saapunut :(

  eli siis mielestäni tuo ei ole vika eltan dvd tekstityksessä, vaan dvd:n masteroinnissa tehty asiakkaille kettuilu
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2004
 14. lolli

  lolli Guest

  Tuo kirjoituksesi oli alussa aivan kuin suoraan olisit kirjoittanut Rimax:in uudesta soittimesta - ainoalla erolla että rimaxin kanssa ei ole ollut vielä yhtään pienintäkään ongelmaa (paitsi tietenkin tekstityksen puute kuten myös Eltassasi). Itse olen katsonut jo noin 50 elokuvaa (kaikki formaatit) eikä ole kadonnut äänet eikä kuvat, kelaus on pelannut 32x nopeudella joka kerta - Ja soittaapa rimax sellaisetkin mp3:t (vialliset?) jotka entinen (thompson) soittimeni jätti soittamatta,
  Onneksi tilasin rimaxin verkkokauppa.com:ista vaikka liian kallis mielestäni oli.. Ei ole enään! :) Ei minkäännäköistä pikkuvikaa ole vielä (kop kop) eteen tullut!
  Tuo asiakaspalvelu näkyy olevan vähän joka merkillä sellaista takkuilua, mutta rimaxilta vastattiin kuitenkin 2 viikon sisällä kun kysyin tästä jo olevasta päivityksestä. Nyt on jo viikon ollut sisällä kysymys tekstejä tukevan firmwaren tulemisesta, joten katsotaan viikon päästä mitä sieltä vastataan - JOS vastataan..
   
 15. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Olet aivan oikeassa. Tänä viikonloppuna testailtiin tuota samaa dvd:tä joka ei suostunut suomitekstejä näyttämään, Philipsin 734-dvd soittimessa. Tulos oli sama kuin Eltassa, eli tekstit eivät näkyneet eikä niitä saanut mitenkään näkösälle. Vika ei siis ilmeisestikkään ole tuossa Eltan soittimessa vaan nimenomaan dvd:n masteroinnissa, kuten mooglez sanoikin. Tekstit sain kyllä sitten loppujen lopuksi toimimaan myös Eltalla, mutta se vaatii levyn käsittelyn tietokoneella, eli jouduin ottamaan elokuvasta kopion jossa tekstit sitten toimivat.

  Tosiaan viimeviikolla laitoin sähköpostia KAIKKIIN Eltan sähköpostiosoitteisiin mitä heidän sivuiltaan löysin. Osoitteita oli noin puolenkymmentä. Tarkoituksena oli saada edes jonkinlaista tietoa uudesta firmwaresta ja sen julkaisuajankohdasta. Tähän mennessä "vastauksia" on tullut kolme, eli kaksi lukukuittausta ja yksiviesti tuli bumerangina takaisin toimimattoman osoitteen takia. Onpahan joku ainakin vaivautunut lukemaan viestini, vielä kun saisi edes jonkinlaisen vastauksen. No jatkan odottelua...
   
 16. mooglez

  mooglez Regular member

  Liittynyt:
  19.12.2003
  Viestejä:
  121
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  no nyt se vihdoinkin saapui :)

  xvid playbackistä en löytänyt mitään virheitä ja 8x kelauskin toimi moitteetta (nopeampaa en testannut viellä :).

  mp3 playbackissä hieman häiritsee se että biisin koko nimeä ei tunnu saavan näkyviin?
  vaikkakin jotain id3 tag supportin mukaista lupailtiin..

  edit+ ei ainakaan eltan sivun mukaan lupailtukkaan, olisinkohan sitten nähnyt tuota mainostettavan jossain vanhassa artikkelissa missä myös oli viellä virheellisesti dvd-audio mukana ominaisuuksissa.

  firmwarea en ole viellä päivitellyt, ajattelin odotella tuota seuraavaa versiota
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2004
 17. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itseasiassa se kyllä kannattaa päivittää tuo nykyinenkin firmware. Minulla se korjasi ainakin äänisynkka ongelmia joissain tietyissä videoissa. Ja tuosta seuraavasta firmwaresta ei ole tällähetkellä mitään varmaa tietoa. Jos se tulee samaa vauhtia kuin Elta vastaa sähköposteihin, niin seuraava firmware nähtäneen joskus kymmenenvuoden päästä.
   
 18. ripez12r

  ripez12r Member

  Liittynyt:
  21.01.2004
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ajattelin hieman asiaa sivuten sanoa tuosta Saksalaisesta sähköpostiin vastailusta.

  Eli olen nyt asunut Saksassa kuutisen kuukautta ja olen huomannut että nämä ovat aika paljon jäljessä Suomalaisia tuossa sähköisessä tiedonsiirrossa.

  Parhaiten saat vastauksen kysymykseen kun soitat tai lähetät faksin asiasta vastaavalle. Varmaan kirje/kirjekyyhyky toimii paremmin kuin tuo sähköposti tällä hetkellä, mutta odotellaan eiköhän nämäkin jossain vaiheessa ala touhuamaan tuon emailin kanssa.

  Täytyy nyt heti kuitenkin korjata asiaa sen verran että ei ne kaikki kuitenkaan ole sellaisia faksin kyttääjiä, mutta valitettavan moni on. Toisaalta nämä vastaavat vasta sitten kun tietävät tarkasti asiasta. Suotavaa kyllä olisi että lähettäisivät aina vastauksen että onko asia mennyt käsittelyyn.

  Anteeksi vielä että sivuutin tuota asiaa näinkin paljon, mutta ajattelin että se saattaisi auttaa ongelmienne kanssa, joita teille on tullut/tulossa uusien laitteitten kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2004
 19. mooglez

  mooglez Regular member

  Liittynyt:
  19.12.2003
  Viestejä:
  121
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  itseasiassa tuota eltan pakettia tarkemmin katsellessa, siellähän lukee "id3 tag" listattujen ominaisuuksien joukossa :/

  kolmesti taisin tämän thredin alkuaikoina mailata elta germanylle ja vastaukset tulivat 2-16h sisällä..
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2004
 20. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itse en ole tosiaan saanut ensimmäistäkään vastausta heiltä tähän mennessä. Ovatkohan ne laittaneet minut mustallelistalle, vai mistä lie on kysymys... tai sitten vastailevat vain helppoihin kysymyksiin - luoja tietää. Turhauttavaa kuitenkin odotella vastausta jota ei kenties koskaan tule.
   
 21. PJKuona

  PJKuona Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  658
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nyt täytyy hieman perua pahoja puheitaan, puhuin tuossa hieman läpiäpäähäni. Kyllä sieltä Charlie's angelsin subtitle valikkosivulta löytyy myös suomitekstit, ne on sijoitettu erisivulle kuin muut tekstit. Suomitekstit siis löytyvät kun klikkaa seuraavan sivun kuvaketta subtitle sivulla.

  Sitä alkaa näköjään vanhenemaan kun ei enää hoksaa kaikkia pikkukilkkeitä kokeilla näissä dvd -levyissä.
   

Jaa tämä sivu