1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

dvd2one

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi pupujussi 05.02.2003.

 1. pupujussi

  pupujussi Regular member

  Liittynyt:
  19.09.2001
  Viestejä:
  143
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,835
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Jep, softan tekijäkin heiluu aD:n forumeissa jonkun verran. Guide aiheesta on tulossa tällä vkolla "DVd-9 to DVD-R -- The dirrty way" tms ;-) Anyway, dvd2one toimii kahdella tavalla:

  -poistaa turhat roskat leffasta (extrat, valitut tekstit, menut, valitut audiot) ja näin mahduttaa aika ison osan DVD-9 -leffoja ilman pakkausta suoraan DVD-R:lle mahtuvaksi

  -jos em. ei auta, se pakkaa -- HUOM! ei encode vaan compression, suomen kieli ei vain tarjoa vaihtoehtosanoja :) -- MPEG-2:n kierosti poistamalla osan motion vectoreista ja muista MPEG-2:n rakennetiedoista ja kutistaen leffan näin tajuttoman nopeasti 4.36GB:aan (tajuttoman nopea: 7.7GB -- pelkkä leffa -- Cast Away P3/500:lla 4.36:aan 64 minuutissa). Laatu ei vastaa tietenkään CCE:llä pakkausta, mutta on ihan siedettävä suurimmassa osassa tapauksista. Tosin IMHO, yli 7 gigan pelkkä elokuvaosa on jo sellainen, että ennemmin jaan sen laadun takia joka tapauksessa kahdelle levylle.

  Anyway, normaalit DVD-9 -leffat, jossa varsinainen elokuva on alle 4.36GB, menevät DVD-levyllä olevasta tilasta DVD-R:lle kunnon lukevalla ja 4x polttavalla alle tunnissa.
   
 4. Adder_78

  Adder_78 Guest

  Muuten aivan huippusofta, mutta laatufriikkinä en kyseistä pakkausjälkeä voi sietää :eek:)

  mutta kaikille niille, joilla tosiaan ei ole mitään supernopeaa konetta eikä muutenkaan aikaa tai osaamista leffojen pakkaamiseen varmasti todellinen huippusofta.

  Ja kohta noita tulee enemmän markkinoille, myös suuremmilta ohjelmisto firmoilta.

  Mutta ainakin mitä tuota itse softaa katselin niin ei siihen mielestäni kyllä mitään guidea tarvitse tehdä ;o) kyllä sen verran simppeli softa on kyseessä :eek:)

  Zzzzzzzz
   
 5. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,835
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Jep, itse käytän tuota pätevänä nopeiden ja rumien katselubackupien tekoon nykyisin leffoista, joissa itse leffamateriaali menee alle 4.36GB:n, 3 napin painallusta vs IFOEditin kanssa nysvääminen on aika helppo valinta, kun yhtään angle-valintaa ei ole DVD2One vielä väärin tehnyt. Esim. kaikki Disneyn suomalaiset editiot ovat about aina noin 6-7GB kaikkineen, mutta ilman extroja itse leffa on lähes järkiään 3-4gigaa kooltaan, joten dvd2onen pakkausta ei tarvita. Jos tulee tapaus, että kiekko ei mahdu extrojen poiston jälkeen yhdelle levylle, otan ja halkaisen leffan samantien, en jaksa alkaa pelleilemään pakkauksen kanssa, koska CCE:n laatukin on aina uudelleenpakkauksen laatua verrattuna originaaliin -- saa tupakkatauon leffan puoliväliin sopivasti kun pitää vaihtaa kiekko ;-)

  Sisältöä, sisältöä == sivulatauksia == mainosmarkkoja, näinhän tämä web publishing toimii :)
   
 6. Adder_78

  Adder_78 Guest

Jaa tämä sivu