1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Doom 3 Mod pelaajan askeleen äänet

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi cbmhtj 27.04.2021.

 1. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  56
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Hei

  Otetaanpas esille vanha (ja hyvä) peli eli Doom 3 (EI BFG Edition versio)!

  Asensin pelin Windows 10 koneeseen pitkästä aikaa. Sekä aloin kasailemaan eri pikkumodeista yhden ison modin. Kuten HardDoom3, Duct Tape, Classic Shotgun, U-E-Q Mod, jne.

  Sekä korjailin ja parantelin mahdollisuuksien mukaan pikku bugeja esimerkiksi eri PDA:han, tein päivityksiä joihinkin PDA emaileihin joissa puhutaan Martian Stuffeista eli kaapin avauskoodin (kyseinen nettisivu josta koodin sai ei ole enää ollunna toiminnassa),

  Plasmaguniin laitoin hiukan enemmän ns. "hehkua", jolloin se luo pimeissä käytävissä aavemaista tunnelmaa.

  Äänipuolella joihinkin OGG tiedostoihin miksausta Audacity ohjelmalla, aseitten äänissä on potkua, eri aseissa on filkkari mutta antaa toisenlaisen valokiilan riippuen aseesta. Mutta filkkaria ei ole singossa, BFG ja kranaatissa sekä plasmagunissa.
  Aseesta riippuen vihollisen ruumis jääpi esille tai sitten muuttuu verimössöksi.

  MUTTA yhteen en ole vielä tyytyväinen ON pelaajan askeleen äänet pinnasta riippumatta, joka on aina samanlainen kävelet sitten metallilla, hiekalla tai muulla vastaavalla pinnalla.
  Kaiken lisäksi saappaan ääni jotenkin sellainen tepsutteleva vaikka kävelet metallisella pinnalla on jotenkin vain korni.

  Olen yrittänyt etsiä netistä sellaista modia, jossa olisi puhtaasti pelaajan askelten äänet eri pinnoilla mutta ei vain löydy.

  Tietääkö kukaan sellaista hyvää modia jossa olisi erilaisia askelten ääniä eri pinnoilla, jotka voisi liittää yhteen ja samaa mod tiedostoon (jonka olen nimennyt sopivasti pak008HardDoom3)
   
 2.  

Jaa tämä sivu