1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Daewoo jumittaa, uuden soittimen valinta

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi kolibri1 15.12.2006.

 1. kolibri1

  kolibri1 Regular member

  Liittynyt:
  24.11.2004
  Viestejä:
  232
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli meillä on perheessä Daewoo DVG-8500N DVD-soitin. Soittimen laadusta ei ole tietoa, ostin sen 2004 Kosovosta ollessani siellä leikkimässä armeijaa.

  Soitin pelittää ihan muuten, mutta yksi häiritsevä ongelma on. Jotkut levyt jumittavat eli toistavat jonkun aikaa, mutta sitten "pause" iskee päälle. Hetken kuluttua kuva lähtee liikkeelle, joskus ehkä jättäen muutaman sekunnin väliin.

  Itse poltetut DVDt ovat etenkin riskivyöhykkeessä, ja juuri poltettua uutta leffaa kuolleen miehen kirstu ei suostu avaamaan ollenkaan: kauan aikaa lataa ja tulos on: no disc.

  Mp3-levyjä ei soita ollenkaan, ei liene vika vaan ominaisuus.

  Kyssäri: Kannattaisiko muuten ehjä soitin vaihtaa ja jos kannattaa niin mihin? Vaatimukset: halpa (reilusti alle 100 egee), 2 kpl sisääntuloja mikeille (karaoke) ja tietysti tosi hyvä ;) ??
   
 2.  
 3. kolibri1

  kolibri1 Regular member

  Liittynyt:
  24.11.2004
  Viestejä:
  232
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ai niin, ei tarvitse olla mitään tallenuksia tai muita. Kunhan toistaa kaikki leffat vakaasti ja hyvin. Joku DivX toiminto kuulemma auttaisi siihen että itse poltetut leffat näkyis?
   
 4. PcTommi

  PcTommi Regular member

  Liittynyt:
  07.09.2004
  Viestejä:
  306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Samsungilla muistaakseni oli myynnissä DVD-soitin, jossa oli karaoke-ominaisuus mikkituloineen. Hintaa oli alle satasen ja Samsung merkkinä on luotettava ja hyvä. Expert muistaakseni myy Samsungia vai Veikon Konekko se nykyään onkin.
   

Jaa tämä sivu