1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Crown XLS 402 Ongelma!

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi Pardelzman 12.02.2014.

 1. Pardelzman

  Pardelzman Newbie

  Liittynyt:
  12.02.2014
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Hei!
  Vahvistin ei lähde päälle, mutta kaikki valot vilahtaa päälle ja sammuu samantein, myös protect, ja tuulettimetkin yrittävät pyörähtää. Mikähän voisi olla vikana? Lueskelin joitain englannin kielisiä keskusteluja, joissa korjataan samaista vahvistinta. (myös samat oireet!) Siellä viaksi oli löytynyt teho transistori, joten nyt lähinnä kysyisin miten sen toimivuus voitaisiin kokeilla? Jos jokaisen uusisi niin hinnaksi tulisi jo +100€ johon ei pahemmin varoja ole. Vahvistin on sisältään uuden veroisessa kunnossa! (missään ei ole kärvähtämisen merkkejä eikä muutakaan vastaavaa.)

  (Kyseessä siis on päätevahvistin, joka on nelisen vuotta vanha ja takuuta ei enään ole voimassa.)

  Kiitoksia asiallisista vastauksista näin etukäteen!
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2014
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Kai tuon voisi elektroniikkahuoltoon kiikuttaa ja pyytää tarkastamaan nuo päätteen tehotrankut, sillä niiden hajoaminen ei välttämättä päällepäin näy ja niitä on maallikon hankala ilman välineitä ruveta tarkistamaan, varsinkin jos ei ole kokemusta ja tietoa elektroniikasta. Koska takuuta ei ole, tarkistus tulee maksamaan jonkin verran (kustannukset huoltofirman hinnaston mukaan). Tarkistuksen jälkeen voi sitten miettiä mitä tehdään ja millä budjetilla lähdetään hommaa tekemään.
   
 4. Pardelzman

  Pardelzman Newbie

  Liittynyt:
  12.02.2014
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Kyllä noita yleismittareita ja sähkökyniä yms löytyy, mutta vielä kun tietäisi millä modella pitäisi tarkistaa? Kyseessähän tietääkseni on pnp transistori ja sitä mitataan metalli kuoresta "jaloille" ja "jalkoja" on vain 2kpl emitteri ja kollektori? Mutta onko se tuo ohm mode millä se tulisi mitata? : o

  Edit. Ajatusvirhe jalat ovat base ja emitteri*
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2014

Jaa tämä sivu