1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ccleaner ajuri päivitys ongelma

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 14.10.2022.

  1. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    tietääkö joku mistä tämä johtuu kun teen tuolla ccleaner ohjelmalla ajureiden päivitys tarkistuksen
    niin joka kerta se näyttää tuota samaa että 19 ajuria päivittämättä vaikka käyn laitehallinnasta päivittään ajureita,tai sitten en vaan teen jotain väärin,eikä ajuri päivitykset onnistu,onko jotain muuta ohjelmaa esim jolla ajurit voi tarkistaa?
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.PNG
      1.PNG
      Tiedostokoko:
      95.6 KB
  2.  
  3. WinLix

    WinLix Active member

    Liittynyt:
    22.02.2018
    Viestejä:
    772
    Kiitokset:
    123
    Pisteet:
    53
    Ei kannata käyttää Ccleanerin ajuripäivitystoimintoa tai ylipäätään muitakaan paitsi mahdollisesti koneen valmistajan omaa (jos markettikone). Ne ovat käytännössä enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Ajurit tulisi tarkistaa aina laitteiden valmistajien sivuilta. Esimerkiksi näytönohjaimen joko AMD, Nvidia tai Intelin sivuilta eikä mistään muualta.

    Nykyään oikeastaan vain näytönohjaimen ajurit ovat sellaiset mitä kannattaa päivittää. Kaikki muu päivittyy yleensä automaattisesti Windows updaten mukana.
     
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,818
    Kiitokset:
    1,157
    Pisteet:
    243
  5. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.PNG
      1.PNG
      Tiedostokoko:
      40.8 KB
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,818
    Kiitokset:
    1,157
    Pisteet:
    243
    En ole varma, ymmärsinkö kysymyksen, mutta kun olet purkanut sen paketin, niin asennus tapahtuu suorittamalla se setup.exe-sovellus. Sinulla on näköjään sellainen asetus valittuna, että .exe-pääte ei näy, mutta kuvassa ensimmäinen eli AsusSetup on se AsusSetup.exe-sovellus.
     
  7. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    joo siis eli jos yritän avata tuota Asus.setup sovellusta,niin ei tapahdu mitään
     
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    6,201
    Kiitokset:
    1,124
    Pisteet:
    223
    Mene: UWD\Win64\Installer\WirelessSetup

    Ja koita alkaako sitä kautta asennus. Voi toki olla, että sitä ei ole tarve erikseen asentaa. Entä kokeilitko toimiiko muiden ajurien asennus. Tosin Windows 10 kyllä aika hyvin ajurit päivittää.

    Intelillä on myös oma päivitysavustaja jota voit tarvittaessa kokeilla.
    https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html

    En muista oliko Windows 10 kuinka valinnaisia päivityksiä erikseen, mutta myös ne voi tarkistaa jos sellainen mahdollisuus on.. Siellä saattaa aika ajoin olla esimerkiksi noita Intelin Lan ajureita saatavilla.
     
    djjari kiitti tästä.
  9. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    jos avaan sen WirelessSetup tiedoston niin tulee tuo ilmoitus
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.PNG
      1.PNG
      Tiedostokoko:
      19.1 KB
  10. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    6,201
    Kiitokset:
    1,124
    Pisteet:
    223
    Enpä tiedä mikä on vialla. Onko edes välttämättä mikään. Kokeile sitä intelin avustajaa. Jos se ei löydä mitään päivitettävää, eikä laitehallinnassa ole keltaisia kolmioita, niin kaikki on kunnossa.
     
  11. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    kyllä siellä yksi päivitys näyttää olevan
    syy miksi näitä ajureita nyt olen tarkistellut,koska ongelma on ollut se että tietokoneeni ei jostain syystä löydä
    langatonta näyttöä kun yritän yhdistää tietokoneen televisioon langattomasti
    upload_2022-11-9_22-43-35.
     
  12. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    6,201
    Kiitokset:
    1,124
    Pisteet:
    223
    Päivitäpä mitä on päivitettävänä. Langattomasti yhdistäminen näyttöön tai telkkuun on mulle ihan tuntematonta aluetta, ja taitaa yleisestikin olla suht harvinaista.
     
  13. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    joo kyllä tämä Wifi yhteys muuttui ton päivityksen jälkeen paremmaksi
     
  14. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    6,201
    Kiitokset:
    1,124
    Pisteet:
    223
  15. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    joo tuon olenkin jo lukenut

    mutta nyt alkoi taas pätkiin tämä wifi yhteys ja bluethoot myös pätkii kuulokkeilla kuunnellessa

    ooliskohan mahdollisesti saatavilla jotain parempaa wifi antennia tohon,kun toi mikä tuossa nyt on joka tuli emolevyn mukana,jos senkään vaihtamisesta mitään apua on
     
  16. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    6,201
    Kiitokset:
    1,124
    Pisteet:
    223
    Tuli tuossa eilen mieleen, että yritätkö ihan oikein siirtää kuvaa langattomasti koneelta telkkuun? Vai muuten vain saada tietokoneelta yhteyden?

    En osaa sanoa mitään tuosta integroidusta wi-fi adapterista. Voisihan tuossa toki kokeilla ostaa erillistä verkkokorttia, mutta en sitten tiedä auttaako se kun ongelma voi olla myös siellä telkun puolella.

    Jos jollain on näistä kokemusta, niin saa antaa mielipiteen.
     
  17. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    kyllä yritän joo,ja välillä se onnistuukin,mutta jostain syystä koneeni ei löydä teeveetäni langattomasta verkosta aina

    ja sillon kun se löytyy ja yhdistää sen niin yhteys on huono eli esim mtv palvelusta videoita katsoessa kuva pätkii aika pahasti välillä

    olin myös yhteydessä LG:N tukeen eivät osanneet sanoa muutakun että vikaa täytyy etsiä tietokoneen puolelta

    vastasivat Lg:ltä näin Jos wifi toimii ja youtube toimii, ei vika yleensä ole TV:ssä vaan joko lähettävässä laitteessa tai kotiverkossa
     
  18. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    6,201
    Kiitokset:
    1,124
    Pisteet:
    223
    Kai tossa vois kokeilla erillistä verkkosovitinta tietokoneeseen, mutta jos se ei autakaan niin menee rahat hukkaan. En siis itse uskalla suositella sitä. Jos kuitenkin päätät kokeilla, niin älä osta mitään halvinta TP-linkiä. Toimiiko verkkoyhteys muuten moitteettomasti?
     
  19. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    välillä on ollut vähän hidasta,mutta voisin kokeilla kyllä toista verkkokorttia esim verkkokaupasta jos ostaa niin voi kyllä palauttaa jos ei ole tyytyväinen,minkälaista suosittelisit?
     
  20. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    6,201
    Kiitokset:
    1,124
    Pisteet:
    223
    djjari kiitti tästä.
  21. djjari

    djjari Active member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    1,054
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    voishan tuota koittaa,mutta ei ole paljoa emolevyssä paikkoja että toi tulis sitten näyttiksen ja äänikortin väliin
    toivottavasti se ei aiheuta ylimääräistä häiriöö
     

Jaa tämä sivu