1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Bit torrent

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi nitehost 24.05.2003.

 1. arucard

  arucard Member

  Liittynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No niin. kävin lataamassa tuon Azureuksen ja ensi tuntuma hieman.....=(
  Olen käyttänyt aiemmin bittorrent++ ja nopus ollut kiitettävä. Ennen kaikkea nopeus pysynyt vakaana eli kun aikansa raksuttanut ja kivunnut sinne 50kb/s pysynyt aina siellä latauksen loppuun saakka. Mutta Azureuksella nopeus vaihtelee kokoajan. Välillä tulee 30ja taas välillä 0-5. Mikäpä mättää?? Mahtaako olla jostain säädöistä kiinni vai onko ohjelma vaan p:stä?
   
 2.  
 3. snow-man

  snow-man Member

  Liittynyt:
  30.08.2003
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  burst!:illa tulee yleensä kokoajan n. 35-50 kb/s
   
 4. Monsteri

  Monsteri Member

  Liittynyt:
  26.10.2003
  Viestejä:
  38
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mä käytän BitTorrent 3.2.1.b CVS (experimental) ja tulee nopiaa.
   
 5. samsonite

  samsonite Member

  Liittynyt:
  27.04.2003
  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kokeilin tuota Azureusta ja en saanut siitä mitään irti, se ei siis toiminut ollenkaan. Edes se exe tiedosto ei auennut. Torrentteja se ei lähtenyt lataamaan ollenkaan.

  Pari ekaa kertaa kun tuolla Burstilla imuttelin niin tuli tosi hyvää vauhtia (n. 80-90kt/s) koko ajan, mutta se loppui kuin seinään. Noiden kahden onnistuneen kerran jälkeen en ole saanut kuin jotain 1-5kt/s. Todella outoa...
   
 6. Lucky_d

  Lucky_d Member

  Liittynyt:
  28.07.2003
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Bittorrentin nopeus on äärimmäisen harvoin kiinni käytetystä klientista. Itse asiassa suuri määrä klientteja perustuu samaan ytimeen (3.3), jonka päälle sitten kasataan graafinen käyttöliittymä. Eli valitukset "ei tällä klientilla tule nopeasti" tarkoittavat oikeasti useimmiten "ei tästä torrentista tule nopeasti".
  Oikeastaan ainoat nopeuteen vaikuttavat tekijät jotka muuttuvat eri ytimissä on järjestys missä palaset imuroidaan ja lähetetään (3.1, 3.2 ja 3.3 jokainen käyttävät hieman eri tapoja) ja klientin käyttämiät portit (palomuurin/NAT:n ohitus ja vakioporteilla olevan ruuhkan ohittaminen).
  Tällä hetkellä parhaat säädöt peruskäyttäjälle löytyvät ehkä ABC:stä tai SHADOWS:sta. Azureus on paras jos todella haluat tietää torrentista kaiken (käyttöliittymä osaa mm. nayttää komennot joita klientit lähettävät toisilleen reaaliajassa). Toisaalta azureus on TODELLA hidas pythonilla kirjoittettuihin klientteihin verrattuna, johtuen puhtaasti käytetyn ohjelmakielen (java) rajoituksista.
  BT++ on alyttömän buginen ja sen kehitys on ollut pysahtyneenä jo useamman kuukauden. Voihan sitä kokeilla, mutta hyväksi vahtoehdoksi muille tällä hetkellä olemassa oleville klienteille siitä ei enää ole.
   
 7. aWeRe

  aWeRe Guest

 8. samsonite

  samsonite Member

  Liittynyt:
  27.04.2003
  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kyllä, Bit Torrentin käyttäjänä olen amatööri. Tuon Azureuksen sivu vaikutti niin sekavalta, että nopeasti käydessäni siellä en hoksannut moista.
   
 9. snow-man

  snow-man Member

  Liittynyt:
  30.08.2003
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  mul on muuten ongelmana et, aina kun yrittää ladata jotain torrenttia, niin kaikilla ohjelmilla tulee ''problem connecting to tracker''. Oon kokeillu eri torrentteja, eri lähteistä mutta sama ongelma. Voiks joku autaa? Ennen lataukset sujuio normaalisti. Jelppiä!
   

Jaa tämä sivu