1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Asus M5A97 EVO R2.0 ja SLI

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tinke8 07.03.2014.

  1. Tinke8

    Tinke8 Active member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    1,135
    Kiitokset:
    53
    Pisteet:
    58
    Kysyisin täältä varmistusta kaverin kysymykseen, eli saako Asus M5A97 EVO R2.0-emolle liitettyä kahta GTX660:iä SLI-tilaan? Kaksi PCIe 2.0 x16-slottia lankusta kyllä löytyy, mutta emolevyn opas sanoo, että se tukisi vain CrossFireä. Löytyy hiukan ristiriitaisia neuvoja muualta, joten ajattelin varmistaa vielä täältä.
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,183
    Kiitokset:
    660
    Pisteet:
    123
    Asuksen sivun perusteella sanoisin, että ei periaatteessa sovellu SLI:ksi, kun siellä lukee 1 x PCIe 2.0 x16 (blue) ,1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black). Eiks sli:ssä pitäs olla x8 ja x8 tai paremmat. Tiedä sitten tuleeko siinä kovin paljon hittiä suorituskykyyn vaikka laittaisi SLIhin tohon emoon kyseiset näyttikset. Ehkä jos siihen löisi kiinni jotain 2x780 niin siellä varmaan alkaisi näkyä eroja.

    En ole omistanut sli:tä enkä crossfireä, jotta voi mennä pieleenkin.
     
    Viimeksi muokattu: 07.03.2014
  4. Boss93

    Boss93 Regular member

    Liittynyt:
    28.09.2011
    Viestejä:
    972
    Kiitokset:
    33
    Pisteet:
    38
    Viimeksi muokattu: 07.03.2014
  5. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Ei saa liitettyä.
    /thread
     
  6. Tinke8

    Tinke8 Active member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    1,135
    Kiitokset:
    53
    Pisteet:
    58
    Ok. Kiits.
     
  7. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,183
    Kiitokset:
    660
    Pisteet:
    123
    Eli ei ilmeisesti liity väylien nopeuksiin vaan ihan siihen että emo ei tue sitä. Ei ilmesty sli-täppää asetuksiin tolla emolla?
     

Jaa tämä sivu