1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

"asiaton käytös"

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi NeFer 14.04.2003.

 1. NeFer

  NeFer Active member

  Liittynyt:
  19.07.2002
  Viestejä:
  1,601
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Aika usein törmää viesteihin joissa käytetään aika asiatonta kieltä. Jotkut ovat ottaneet asiakseen haistatella ns."tyhmille" kysymyksille...mielestäni ei tyhmää kysymystä ole edes olemassa! Mahtaa varmaan tuntua mukavalta kysyjästä (joka ei ole perehtynyt tietotekniikkaan mutta halu oppia on kova) saadessaan vastauksen haista paska tyyliin..!!! Jos nyt jonkun mielestä kysymys ei ole vastauksen arvoinen on ehkä parempi olla kommentoimatta asiaa lainkaan!!! Meinaan vaan että noihin vois kyllä puuttua vähän kovemmalla kädellä...vai mitä olette mieltä? Maltti on valttia...
   
 2.  
 3. rxw

  rxw Guest

  Aivan oikeassa olet. Itse kukin on varmaan joskus syyllistynyt edellä mainittuun, joko täällä tai jossain muualla. Auttamassahan täällä toisiamme olemme.
   
 4. repa

  repa Member

  Liittynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  65
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Se on varmaan Urpo 14-v:n mielestä rankkaa ja tosi kovan jätkän merkki että pääsee pätemään haistattelemalla... voi voi näitä äidin pikku kultia mitkä varmaan sais selkäänsä siltä niiden mutsilta jos se tietäis.
   
 5. Portsu73

  Portsu73 Guest

  Monilta kärähtää siinä vaiheessa ku kysytään sitä samaa mitä on kysytty miljoona kertaa aikaisemmin. Esim. tv-out ja vihreä kuva. Tuo haku tuntuu välillä olevan liian vaikeaa käyttää.
   
 6. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,835
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Jep, ihan oikeasti ymmärrän vakinaamojen satunnaisia räjähdyksiä. Täällä on oikeasti jengiä, joka kahlaa foran läpi 2-3 kertaa päivässä ja lukee about kaikki uudet viestit -- sitten kun olet selittänyt neljälle sille päivälle miksi TV-outin kuva on vihreä, niin viidennen kohdalla voi alkaa mopo karkailemaan jo käsistä ihan pakostakin.

  Btw. englanninkielisille sivuille lisättiin "dorkakarkotin" eli Newbie-statuksella olevien käyttäjien pitää lukea pieni litania tekstiä, mm. "OLETHAN KÄYTTÄNYT HAKUA?", ennenkuin he voivat aloittaa uusia viestiketjuja. Toiminut kohtuullisen hyvin, joten sama systeemi tullee suomipuolellekin lähiaikoina.
   
 7. repa

  repa Member

  Liittynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  65
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Se on ihan ymmärrettävää. Mutta jos joku "newbie" -tunnuksella varustettu selvästi nuoremman iän edustaja alkaa nyrpistellä jollekin ihan asiallisen kysymyksen esittäneelle niin kyllä siitä mun mielestä saakin vähän ojentaa.
   

Jaa tämä sivu