1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

µTorrent pistää koneen jumiin

Viestiketju Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista -osiossa. Ketjun avasi tAk7svn 25.03.2007.

 1. tAk7svn

  tAk7svn Member

  Liittynyt:
  25.03.2007
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pieni p2p-ongelma olisi siis, koitan kirjata tähän nyt kaiken oleellisen.

  Käyttöjärjestelmänä on Windows XP Media Center edition, p2p clienttinä µTorrent 1.6.1 ja Opoyn nettiyhteys pyörii Cisco 575 LREn ja integroidun verkkokortin kautta. Avast virustorjunta ja XP:n oma palomuuri toistaiseksi käytössä.

  Kaikki toimii alkuun aivan niin kuin pitääkin, yhteydet pelaa sisään ja ulos. Sitten kun koneen jättää joksikin aikaa pyörimään niin takaisin tullessa nettiyhteys on katkennut ja kone on ihan jumissa. Nettiä ei saa pelittämään ilman uudelleenkäynnistämistä.

  Alkuun luulin että automaattiset päivitykset sotkee mutta niiden päältä pois ottaminen ei vaikuttanut asiaan mitenkään. Kokeilin myös eri clienttiä (Azureus) mutta sama ongelma toistui silti. Minkäänlaista hajua ei ole mistä asia johtuu, enkä tiedä mistä asiaa lähtisi setvimään. Joten apu ei olisi pahitteeksi, mikäli lisätietoja tarvitsee niin kysykää.
   
 2.  
 3. acido

  acido Regular member

  Liittynyt:
  06.05.2005
  Viestejä:
  771
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Pitää heittää tällainen amatöörivastaus, mutta oletko skannannut koneesi virus- tai haittaohjelmatyökalulla? AD-Aware ja Spybot on maksuttomia ja aika hyviä malware skannereita. Ja voithan ladata F-Securen kokeiluversion ja käydä sillä kiintolevyt läpi. On sitten ainakin ne ongelmat tsekattu.
   
 4. tAk7svn

  tAk7svn Member

  Liittynyt:
  25.03.2007
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kone skannattu läpikotaisin muttei mitään löytynyt.

  Semmonen kutina on nyt että tuo jumittaa aina kun kone on siirtynyt lepotilaan. Täytyy ottaa se pois päältä katsella jonkin aikaa tapahtuuko muutosta.
   

Jaa tämä sivu