AfterDawn logo

Täysin uudistettu Xbox One tilattavissa - Xbox One X Scorpio Edition

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
2 kommenttia

Microsoft on aloittanut uuden Xbox One-mallin ennakkotilausten vastaanottamisen. Uusi konsoli, Xbox One X Scorpio Edition on yhteensopiva aiempien Xbox One-mallien kanssa, mutta sen sisuskalut on uudistettu täysin.

Nykyinen konsolisukupolvi on erikoisuus kaikkiin aiempiin verrattuna - sekä Playstation 4 että Xbox One ovat päivittyneet raudan osalta, mutta konsolisukupolvi sinänsä ei ole uudistunut. Uudistettu rauta on tuonut uudemman konsoliversion ostajille parempaa grafiikkaa ja muita lisäominaisuuksia. Niin nytkin, kun Xbox One X tuo 4K-resoluution peleihin.

"Project Scorpio"-erikoismalli eroaa myöhemmin myyntiin tulevista "tavallisista" Xbox One X:stä lähinnä ulkoisesti: konsolissa on kaiverrettuna teksti "Project Scorpio" ja konsolin mukana toimitetaan tuki, jonka avulla konsolin voi asettaa joko vaaka- tai pystyasentoon.

Konsolia voi ennakkotilata ainoastaan Yhdysvalloista ja ainoastaan tiettyjen jälleenmyyjien kautta, joita ovat mm. Amazon. Hinnat alkavat 499 dollarista eli noin 423 eurosta. Project Scorpio -apkkaus sisältää 1TB tallennustilalla varustetun konsolin, yhden langattoman ohjaimen, konsolin seisontatuen, kuukauden Game Pass -tilauksen, 14 päivän Xbox Live Gold -tilauksen, virtalähteen sekä 4K-yhteensopivan HDMI-kaapelin.



2 KOMMENTTIA

yxvaa (vahvistamaton)1/2

Jutussa ennakkotilauksen suhteen pikkaisen väärää tietoa eli "Project Scorpio"-mallia voi, tai olisi siis voinut (ilm. ennakkoon varatut määrät jo tilattu) tilata myös suomessa toimivien verkkokauppojen kautta (ainakin cdon ja vpd).
Edelleen näyttäisi olevan tilattavissa ennakkoon suoraan Microsoftin oman verkkokaupan kautta.

G0lden_Kebab2/2

Ei missään nimessä kannata tuon hintaista tilata USAsta ja maksaa tulleja päälle sen 150€. Odottaa, että saa täältä tai on kokonaan ostamatta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT