AfterDawn logo

Super Nintendo tekee paluun! Tässä on SNES Classic Edition

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Viime vuoden kesällä Nintendolta kuultiin jymyuutinen, sillä perinteikäs peliyhtiö kertoi tuovansa legendaarisen NES-pelikonsolin ja sille julkaistut pelit uudelleen saataville NES Classic Editionin muodossa. Konsolin suosio yllätti kaikki ja Suomessa kaikki halukkaat eivät edes saaneet sitä itselleen.

NES Classicin jatkoksi on esitelty – mikäpäs muukaan kuin – SNES Classic Edition. Tutummin Super Nintendona tunnettu konsoli on samankaltainen konsolituote kuin NES Classc, eli kyseessä on miniatyrisoitu versio alkuperäisestä 16-bittisestä konsolista. SNES Classicista löytyy valmiiksi ladattuna 21 alkuperäistä SNESille julkaistua peliä sekä kaksi johdollista ohjainta.

Mukana on esimerkiksi Super Mario World, Super Mario Kart, Legend of Zelda: A Link to the Past ja Super Metroid.

SNES Classic tulee myyntiin 29. syyskuuta. HIntaa konsolilla on Yhdysvalloissa 79,99 dollaria.

2 KOMMENTTIA

Korppia1/2

Ennakkotilattu Game Housesta, NES tuli täältä turvallisesti perille vaikka verkosta sai lukea paljon, että muista liikkeistä jäi paljon konsoleita toimittamatta: gamehouse.fi/?sivu=productDesc&id=14875

Zhark2/2

Tätä voisi harkita jo noiden Super Mario World ja Super Mario RPG ansiosta, vielä kun olisi paketissa tuo TMNT: Turtles in Time niin tilaisin heti. Tosin on kyllä tullut mietittyä hankkisiko ihan alkuperäisen laitteen, tuon huoltaminen kun on luultavasti paljon helpompaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT