HIGH.FI Androidille päivittyi, v1.114 parantaa uutisten jakoa, korjaa bugeja

4
Petteri Pyyny

Sovellusvinkki: HIGH.FI Androidille päivittyi, entistäkin paremmaksi
Uusi versio, v1.114, korjaa pieniä bugeja sieltä täältä, parantaa uutisten jakoa sovelluksesta mm. Twitteriin sekä sisältää pieniä parannuksia mm. omien suosikkien talletukseen. Samalla Android M:ään ja Nexus-sarjaan liittyvät ongelmat on saatu vihdoin, parin kuukauden taiustelun jälkeen, selätettyä (toivottavasti lopullisesti).

Voit ladata uusimman version täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Samaan aikaan koko HIGH.FI -uutispalvelu on noussut lähes puolentoista miljoonan kuukausittaisen uutisklikkauksen tasolle, tuoden merkittävää uutta lukijakuntaa mukanaoleville medioille. Uutisia kulutetaan sekä HIGH.FI-verkkosivumme kautta että lukuisten virallisten ja epävirallisten sovellusten päälle, jotka on rakennettu avoimen ohjelmointirajapintamme päälle.

Kehitys kehittyy ja olemmekin lähiaikoina päivittämässä mm. englanninkielisten uutislähteidemme valikoimaa merkittävästi. Samoin myös mm. italiankieliset ja ruotsinkieliset lähdelistat ovat kasvamassa entisestään. HIGH.FI'n avulla voikin seurata jo seitsemän eri kielialueen uutisia ja aiomme laajentaa kielitarjontaa myös jatkossa.



Myös viralliset mobiilisovelluksemme ovat jatkuvassa kehityksessä ja toivommekin aina käyttäjiltämme palautetta - helpoin tapa saada palautteesi perille on lähettää meille viestiä palautekaavakkeemme kautta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -23%

Motorola Edge 30 Neo
199 € Proshop
217 € RDE.FI
260 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Kommentit (4)

dRD
dRD

1

Pikapäivitys: v1.115 pistetty jakeluun, yksi bugi löytyi samantien uudestakin versiosta: tietyissä tilanteissa uutislistan päivittäminen sulki sovelluksen.

Vastaa
karmakameli
karmakameli

2

Joko siinä voi tehdä profiilin ja filtteröidä uutisia haluttujen sanojen perusteella? Jos ei niin pysyn edelleen amppareissa.

Vastaa
dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti karmakameli:

Joko siinä voi tehdä profiilin ja filtteröidä uutisia haluttujen sanojen perusteella? Jos ei niin pysyn edelleen amppareissa.

Tarkoitat suodatuksella poissuodatusta esim. tyyliin "poista listoista kaikki uutiset, joiden otsikossa mainitaan sana 'katso'.."? Ei, ei ole vielä.

Lähteitä ja kokonaisia kategorioita voi suodattaa toki pois, eli halutessaan saa esim. viihdeuutiset poistettua kokonaan. Käyttäjäprofiilit ovat suunnitteilla joskus v2.0:aan.

Vastaa
karmakameli
karmakameli

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:


Tarkoitat suodatuksella poissuodatusta esim. tyyliin "poista listoista kaikki uutiset, joiden otsikossa mainitaan sana 'katso'.."? Ei, ei ole vielä.

Juuri tuota, 'katso' on hyvä esimerkki. Pitää jäädä odottelemaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.