AfterDawn logo

Uusi Ghostbusters-elokuva esittäytyy ensimmäisellä trailerilla

AfterDawn AfterDawn
3 kommenttia

Kaikki 80- ja 90-luvun lapset varmasti muistavat mm. Bill Murrayn tähdittämän Ghostbusters -elokuvan – kenties jopa kakkososan. Nyt tulossa on jatko-osa kyseiselle kulttiklassikolle.

Tänä kesänä julkaistava elokuva kantaa alkuperäisteoksen nimeä, mutta täysin kopio ei ole kyseessä. Vaikka tarinaa ei ole elokuvastudion puolesta vielä täysin paljastettu, niin joitain tuttuja piirteitä traileri paljastaa. Lisäksi selväksi käy ainakin, että haamujengin kokoonpano on erilainen.

Tälläkin kertaa nelikko koostuu koomikoista, mutta edeltäjästä poiketen haamujengiläiset ovat naisia. Kyseessä on jatko-osa, jossa 30 vuotta edellisen tapahtuman jälkeen uusi, jälleen pääosin tiedemiehistä, tai tässä tapauksessa -naisista, koostuva porukka pelastaa maailmaa haamuilta.

Elokuvan tähtiin kuuluvat erittäin pinnalla oleva Melissa McCarthy (Mike & Molly, Spy) sekä Saturday Night Livestä tutut Kristen Wiig, Kate McKinnon ja Leslie Jones. Mieskauneudesta huolehtii puolestaan Chris Hemsworth.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

3 KOMMENTTIA

olegbelov1/3

Yäk!

trooper782/3

Ei jummijammi mitä kakkaa =(

avthein3/3

Ghostbusters on jo niin huimasti parodioitu klassikko että uuden "jatko-osan" tekijöillä on todellakin tekemistä pinnalla pysymiseksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT