AfterDawn logo

Quantum Breakin PC-versio ilmainen Xbox One -version ennakkotilaajille

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Tämän vuoden kenties odotetuin Xbox One -suomalaispeli saapuu myös PC:lle, paljastaa kehittäjä Remedy. Remedyn Quantum Break saapuu huhtikuun alkupuolella Xbox Onelle ja nyt sama julkaisupäivämäärä on vahvistettu myös PC:lle.

5. huhtikuuta myyntiin saapuva peli on lisäksi mahdollista ostaa Xbox-pelin hinnalla molemmille laitteille. Tällöin tilaus tulee tehdä ennakkoon 4. huhtikuuta mennessä. Ennakkotilaajille annetaan kaupan päälle myös Alan Wake's American Nightmare ja kaikki Quantum Breakin Xbox One -pelin ostaneet saavat Alan Wake -pelin kahdella DLC-paketilla.

Melkoiset tarjoukset Remedyltä! Ennakkotilattaessa paketti kattaa siis Quantum Breakin Xbox Onelle ja Windows 10:lle, Alan Waken ja kaksi DLC-lisäosaa sekä Alan Wake's American Nightmare -pelin. Tästä luulisi riittävän pelattavaa hetkeksi.

Quantum Breakistä julkaistiin myös minimivaatimukset PC:lle. Pelikoneesta tulee löytyä mm. Windows 10, 8 gigatavua RAM-muistia ja Intel Core i5-4460 -tasoinen suoritin. Tarkemmat vaatimukset ja suositukset alla.


Pelistä julkaistiin myös uusi traileri, joka löytyy alta.

2 KOMMENTTIA

korppuasema1/2

Minimivaatimus Win 10? Joo, kyllä saa peli jäädä kaupan hyllylle, vaikka olisikin ollut kiva tukea suomalaista peliteollisuutta.

Sefriol2/2

Mielenkiintoista. Milläköhän keinoin peli hyödyntää DirectX 12:sta. Muistan aikoinaan kun Alan Wake piti olla Windows Vistan "julkaisupelejä".

Epäilen kuitenkin, että tämä tarjous on tehty Microsoftin toimesta. Jos en väärin muista, niin hehän ovat tämän pelin, sekä Alan Waken rahoittaneet.

Peli mainostaa myös DirectX12-rajapintaa, joka on ehkä ensimmäistä kertaa saamassa varteenotettavan kilpailijan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT