1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Technotrend DVB-C 1.0, kanavat löytyy, kuvaa tai ääntä ei tule??

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi m3ntal 02.08.2004.

  1. m3ntal

    m3ntal Member

    Liittynyt:
    02.08.2004
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sain asennetuksi otsikon mukaisen, Technotrend DVB-C 1.0 -digitvkortin. Asennuksessa ei mitään ihmeellistä ollut, WindowsXP löysi kortin ja ajuritkin sain asennettua. Asensin myös Hauppaugen ohjelmiston, jolla kortin pitäisi toimia (DigitalTV-c - NOVA PCI) ja sillä etsin automaattisesti kanavat, joita löytyikin 63 kappaletta.
    Mutta, mistä ihmeestä mahtaa se johtua, että kuvaa ja ääntä en saa mitenkään tulemaan ulos ohjelmasta? Kanavien ohjelmatiedot näkyvät ihan hienosti ja tekstitv pelaa kanavissa, joten viittaisi johonkin ajuriprobleemaan tms? Onko joku muu ajautunut tähän ongelmaan ja jo on, niin miten saanut ratkaistua sen?

    Ajattelin myös MyTheatrea kokeilla, mutta siinä pitäisi ilmeisesti jotain kanavanippujen taajuuksia laittaa? Ne varmaan kyllä löytyvät jotain noista Hauppaugen ohjelman .ini -tiedostoista..? Pistin nettiin .txt muodossa noita kanavien tietoja ( http://www.sunpoint.net/~nursi/hauppauge.txt ), jos joku siitä jotain tolkkua saa ja kertoisi minullekin mitä numeroita laittelen MyTheatreen niin kovin tyytyväinen olisin :)
     
  2.  
  3. abstrac

    abstrac Guest

    Kokeile uninstal palomuurille. Mulla sama vika ja toi autto.
     
  4. pjsinc

    pjsinc Member

    Liittynyt:
    19.02.2004
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Näytät olevan paikkakunnalla jossa kaikki (myös ilmaiset) kanavat ovat salattuja. Onko sinulla myös CI moduli, Conax CAM ja palveluntarjoajan kortti? Vaikuttaisi nimittäin että nuo puuttuvat, jolloin et saa silloin mitään kanavaa näkymään! Kortin saat ilmaiseksi, mutta CI:n ja CAM:in joudut ostamaan yhteishintaan 150-200€. Eikö olekkin kivaa...
     

Jaa tämä sivu