AfterDawn logo

HBO: Game of Thrones jatkunee odotettua pidempään – myös esiosat mahdollisia

Sami Koivunen Sami Koivunen
2 kommenttia

Television Critics Association -tapahtumassa äänessä ollut HBO-pomo Michael Lombardo kertoi The Guardianin haastattelussa suositun Game of Thrones -sarjan tulevaisuudesta.

Lombardon mukaan tv-sarjan showrunnerit David Benioff ja Dan Weiss haluavat jatkaa sarjan tekoa vielä kolmen tuotantokauden verran. Tämä poikkeaa alkuperäisestä aikataulusta, sillä aiemmin Benioff ja Weiss ovat kertoneet tavotteeksi saada sarja pakettiin seitsemän tuotantokauden aikana. Sarjasta kuvataan tällä hetkellä kuudetta tuotantokautta.

Lombardo pitää Entertainment Weeklyn haastattelussa myös mahdollisena, että sarjasta kumpuaa nk. prequel-kausia.


Olisin avoin mille tahansa, mitä Dan ja David haluavat tehdä. Se riippuisi täysin siitä, mitä he haluavat tehdä. Esiosista voisi kaivaa valtavasti tarinoita. Emme ole vielä käyneet keskusteluita.

2 KOMMENTTIA

OneMember1/2

Eikös sanamuodot ollut, että Michael Lombardo toivoisi sarjan jatkuvan kahdeksanteen kauteen, vaikka aikaisemmin HBO:n kanssa oli sovittu seitsemästä kaudesta.

Kun kysyttiin hänen kiinnostusta jatkaa tarinaa sisarjan avulla, oli vastaus:
I would be open to anything David and Dan want to do … there’s enormous storytelling to be mined in a prequel.

Eli onko HBO nyt tilannut kahdeksannen kauden?
Vai oliko tuo sarjan vetäjän toiveajattelua?

tonttila2/2

Ei haittaisi vaikka jatkuisi 20 kautta. Sen verran käsikirjoittajat tehneet hyvää työtä. Toki edellisessä kaudessa kaikki toiminta oli tyyliin kahdessa viimeisessä jaksossa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT