AfterDawn logo

YouTube tukee Androidilla nyt 360 asteen videoita

AfterDawn AfterDawn
3 kommenttia

Google kertoi eilen, että sen YouTube-sovellus Androidille tukee 360 asteen videoita. Google tapasi kameravalmistajia ja yhteistyössä heidän kanssa nyt 360 asteen videot voi lisätä maailman suosituimpaan videopalveluun.

Videot lisätään palveluun toistaiseksi skriptin kanssa, mutta jatkossa Googlella on tarkoituksena hoitaa asia automatisoidusti. Tuettuja kameroita ovat mm. Bublcam, Giropticin 360cam, IC Real Techin Allie, Kodakin SP360 ja RICOH THETA.

Androidilla videoiden kuvakulmaa voi muuttaa liikuttamalla tablettia tai puhelinta toiston aikana. YouTuben verkkosivustolla tai Chromella sulautettujen videoiden liikuttaminen onnistuu hiiren avulla ja tulossa on myös päivitys iOS:lle. Yllä esimerkki 360 asteen videosta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

3 KOMMENTTIA

prezo1/3

Sitten herää kysymys että kuka tuollaisia haluaa katsella..

mcmopo2/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti prezo:

Sitten herää kysymys että kuka tuollaisia haluaa katsella..

Varmaan ne muutama miljoona jotka meinaavat ostaa jonkinlaiset virtuaalilasit tai ne jotka on jo ostaneet.

arivesa3/3

Kuinka muka 360, näytti 180 asteelta. Vain taaksepäin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT