AfterDawn logo

Ensimmäinen Star Wars: The Force Awakens -teaser on julkaistu!

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Kauan odotettu Star Wars: The Force Awakens -teaser on vihdoin katsottavissa YouTubessa. 88 sekuntia pitkässä teaserissa on paljon vanhemmistakin Star Wars -elokuvista tuttuja elementtejä. Elokuvan ohjauksesta vastaa uusista Star Trek -elokuvistakin tuttu J.J. Abrams.

Tulevassa elokuvassa nähdään alkuperäisiä tähtiä Harrison Fordista, Carrie Fisheristä ja Mark Hamillista lähtien. Elokuvateattereihin elokuvan odotetaan saapuvan vuoden päästä joulukuussa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

PJL781/2

Mahtavaa! Tätä lisää tällaiselle vanhukselle =) Heh. Mä en halua, että Star warssit ja trekit loppuis ikinä.

friis2/2

Pelolla ja jännityksellä saa oottaa että mitähän näistäkin tulee. Positiivista on se että suurella todennäköisyydellä nää on ainakin edellistä trilogiaa parempia elokuvia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT