AfterDawn logo

Microsoft riisui silkkihansikkaat: Xbox One myyntiin halvemmalla ilman Kinect-kameraa

Juha Tuppi Juha Tuppi
5 kommenttia

Microsoft on kuumeisesti miettinyt keinoja kilpailla PlayStation 4 -pelikonsolia vastaan, ja aiemmasta vastahakoisuudestaan huolimatta se on ilmeisesti nyt päättänyt tinkiä varusteista hintaluokan pudottamiseksi.

Microsoft ilmoitti juuri äskettäin Xbox-sivustollaan tuovansa Xbox One -pelikonsolin myyntiin kesäkuun 9. päivä ilman Kinect-kameraa 399 dollarin leikattuun hintaan. Aggressiivinen hinnoittelu asettaa konsolin samalle viivalle hinnan suhteen Sonyn menestyksekkään PlayStation 4 -pelikonsolin kanssa. Microsoft kuitenkin muistuttaa tiedotteessaan, että kaikki konsolin toiminnoista, kuten esimerkiksi äänikomennot, eivät ole käytettävissä ilman Kinectiä.

Lisäksi yhtiö vahvisti aiemman väitteen, jonka mukaan erilaisten viihdepalveluiden kuten Netflixin käyttö Xboxilla ei enää vaadi Xbox Live -palvelun kultajäsenyyttä. Uudistus tulee voimaan kesäkuun alussa. Kultajäsenille on myös tiedossa lisää etuja: Xbox 360 -käyttäjät saavat kesäkuussa ylimääräisen ilmaispelin, ja kultajäsenille yksinoikeudella tarjolla oleva ilmaispelitarjonta sekä alennukset digitaalisista tuotteista tulevat kesäkuusta lähtien ulottumaan myös Xbox Onelle.


5 KOMMENTTIA

xbkrypt0n1/5

Äkkiä se mieli muuttuu. Vielä 25.2 Microsoftin Harvey Eagle väitti ettei heillä ollut mitään aikeita poistaa Kinectiä myyntipakkauksesta alentaen näin konsolin hintaa.

Bodomed2/5

Nyt näyttää olevan taas mielekästä toimintaa mikkisoftan suunnalta!

Lumikki3/5

Ihan hyvä päätös, kun PS4 on ottanut aikamoisen etumatkan kilpailussa. Molemmat, hinnan alennus ja Kinectin poisto, edistää Xbox One:n myyntiä.

miksu19974/5

Tämä oli positiivinen ratkaisu micropehmeältä. Mutta ei se muuta karua tosiasiaa, että PS4 Ram muisti on GDDR5. Kun Xbox onessa on DDR3. Vaikka ajankuluessa kehittäjät osaavat ohjelmoida pelit paremmin kuin nyt onelle. Niin käy myös PS4:än peleille.

Jouko?5/5

Ei hirveesti ole enään jäljellä siitä konsolista jota MS lähti kuluttajille tarjoamaan noin vuosi sitten.. Always onlinet ja Kinectit jääny matkan varrelle. Saapa nähdä miten vaikuttaa myynteihin loppukuuta ajatellen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT