AfterDawn logo

Sony aikoo korvata PlayStation Vita -käsikonsolinsa sirommalla PS Vita Slim -mallilla

Juha Tuppi Juha Tuppi
1 kommentti

Viime viikolla uutisoimamme Sonyn ilmoittama lehdistötilaisuus osoittautui PlayStation Vita -käsikonsolin uuden mallin Euroopan-julkaisuksi.

CVG raportoi tänään Sonyn lehdistöilmoituksesta, jossa se kertoi julkaisevansa uuden PlayStation Vita Slim -käsikonsolin myyntiin Iso-Britanniassa alkaen 7. helmikuuta. Laite on ollut myynnissä Japanissa jo viime lokakuusta lähtien.

PlayStation Vita Slim on nimensä mukaisesti edeltäjäänsä 20% sirompi ja 15% kevyempi, kertoo asiasta myös raportoinut Polygon. Laitteessa on yksi gigatavu tallennuskapasiteettia ja akkukestoksi luvataan kuusi tuntia. Merkittävin muutos lienee kuitenkin aikaisemman mallin OLED-näytön vaihtuminen viiden tuuman LCD-näyttöön. Japanilaiset käyttäjät ovatkin jo kerenneet vertaamaan malleja keskenään, ja useat tuntuvat olevan sitä mieltä, että OLED-näyttö voittaa uuden LCD-näytön marginaalisesti tarkkuudessa.


Koska Sony aikoo korvata vanhan mallin PS Vita Slim -käsikonsolilla, OLED-näytöllä varustetun PS Vitan haluavien kannattaa hankkia sellainen kun niitä vielä on kauppojen hyllyillä. Vanhaa mallia ei nimittäin tulla toimittamaan lisää kauppoihin.

Laitteen hinnaksi Iso-Britanniassa on ilmoitettu noin 180 puntaa, eli vähän alle 220 euroa. Suomen julkaisusta ei vielä ole tietoa.

1 KOMMENTTI

XB7001/1

Onhan se hyvä, että laitteita parannetaan. Mutta aika turhauttava trendi tästä on tullut pelikonsoleissa. Samasta koneesta tulee ainakin 2-4 mallia loppujen lopuksi.
=P

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT