Galaxy Note III -vuoto paljastaa ohuen ohuet näytönreunat (päivitetty)

3
Teemu Laitila

Galaxy Note III -vuoto paljastaa ohuen ohuet näytönreunat (päivitetty)
Mobiilialaa seuraaville on luvassa taas mielenkiintoinen syyskuu kun useammalta valmistajalta odotetaan uutisia uusista lippulaivoista. Yksi julkaisusuman aloittavista on Samsung, joka on vahvistanut yhtiön aikovan esitellä Galaxy Note III -malliaan 4. syyskuuta IFA-messujen yhteydessä.

Nyt Note-sarjan kolmannesta puhelimesta on saatu ensimmäiset vuotokuvat, joissa näkyy puhelimen etupaneeli. Sinänsä paneeli ei paljasta mitään yllättävää, muotoilu vaikuttaisi olevan odotetusti risteytys Galaxy S4:n ulkoasua ja edellistä Note II -mallia. Kuvista kuitenkin paljastuu, että Note III ei hukkaa pinta-alaa etupaneelissa turhiin reunoihin, vaan näyttöä ympäröivät sivuilla vain äärimmäisen ohuet reunukset. Vaikka pienet reunukset ovat kiistatta tyylikkäät, ne saattavat tehdä ison puhelimen käsittelystä hankalaa.



Tähän mennessä Note III -mallin tekniset tiedot ovat jo kohtalaisen hyvin selvillä. Huhuissa puhutaan 5,68 tuuman kokoisesta näytöstä, Snapdragon 800 -piiristä (tai Exynos 5420 -piiristä markkinoista riippuen), kolmen gigatavun muistista, 32 gigatavun tallennustilasta (ja microSD-korttipaikasta) sekä 13 megapikselin kamerasta, joka ehkä sisältää kuvanvakaimen. Moni osannee arvostaa myös isoa akkua, joka on kapasiteetiltaan ainakin 3200 mAh.

Kaikki selviää 4. päivä, jolloin laite näkee päivänvalon. Note III:n lisäksi Samsung esittelee samassa tilaisuudessa Galaxy Gear -älykellon.

Päivitys 23:24 ETradesupply.com julkaisi joukon parempilaatuisia kuvia, joissa muotoilu ja ohuet reunat erottuvat selkeämmin:






Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
SamppaS @ (vahvistamaton)

1

Kuvista kuitenkin paljastuu, että Note III ei hukkaa pinta-alaa etupaneelissa turhiin reunoihin, vaan näyttöä ympäröivät sivuilla vain äärimmäisen ohuet reunukset. Vaikka pienet reunukset ovat kiistatta tyylikkäät, ne saattavat tehdä ison puhelimen käsittelystä hankalaa.

Ainakaan S2,S3 ja nykyinen S4 eivät reunat oikein kestä kolhuja (ohutta muovia!!),materiaali saisi olla vahvempaa kuin ohut polycarbonaattimuovia!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hlklkhl (vahvistamaton)

2

Jos nuo mitat pitävät paikkansa, on tabelin Note II:sta pienempi.

Vastaa
simsim4
simsim4

3

Note 1 näköä eli loistavan näköinen. Toivottavasti eivät möhli takakuoren kanssa niinkuin Note 2:ssa kävi...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.