Asus julkisti tuhannen euron PadFone Infinityn

4
Matti Robinson

Asus julkisti tuhannen euron PadFone Infinityn
Asus on esitellyt uuden version tabletin ja älypuhelimen yhdistävästä PadFone-kombosta. Asus PadFone Infinity -nimellä kulkeva laitepari on päivitys sekä puhelimelle että tablet-telakalle.

Eroa viime viikolla arvostelemaamme, toisen sukupolven PadFoneen löytyy pääasiassa suorittimesta ja resoluutioista. PadFone Infinityn puhelin on nyt varustettu 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -suorittimella ja Full HD -resoluution IPS-kosketusnäytöllä. Tabletinkin resoluutiota on kasvatettu Full HD:ksi.

PadFone Infinityn akkukapasiteetti on kasvanut hieman 2400 milliampeerituntiin ja Infinity Station -telakasta löytyy edeltäjänsä tapaan 5000 mAh akku. Kamera on edelleen 13 megapikselinen, mutta varustettu f2.0-aukolla. Asus kertoo, että laite pystyy samanaikaisesti kuvaamaan Full HD -videota ja ottamaan still-kuvia 8 kuvan sekuntinopeudella.



Sisäistä tallennustilaa löytyy jopa 64 gigatavua, jota laajennetaan Asuksen oman pilvipalvelun 50 gigatavulla. Laitteessa ajetaan luonnollisesti Android-käyttöjärjestelmää.

Asus PadFone Infinity saapuu markkinoille huhtikuussa ja hintaa kombinaatiolla on 999 euroa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (4)

kallu60
kallu60

4

Minulla on käytössä nyt jo yli kaks kuukautta tuon nykyinen malli,eli PadFone 2,aina vain mukavammalta tuntuu käyttää,menee jo päiviä etten avaa PC.täni lainkaan,luurin akku kestää varmasti sen kaksi päivää vaikka on kaikki päällä kokoajan,miinusta tulee tosin siitä kun ei ole muistikortin paikkaa eikä laite tunnista ulkopuolista kortinlukijaakaan,tähän saakka ylivoimaisesti paras mobiili-laite joka on minulla ollut käytössä,ei tulee enää Lumiaa johon vähät"roponi"uhraisin!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.