1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Koko EPG ei lataudu automaattisesti

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Jakuda 27.08.2012.

  1. Jakuda

    Jakuda Member

    Liittynyt:
    11.06.2004
    Viestejä:
    84
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ongelma on siis seuraava, televisio ei lataa EPG-tietoja kuin osalle kanavista jos ei katsele niitä kanavia. Kaikille kanaville kyllä tulee EPG-tiedot sen jälkeen kun kyseistä kanavaa on katsellut ensin, mutta jos avaan television neloselle niin se ei hae kolmosen ohjelmatietoja ennen kuin olen selannut kerran kolmoselle.

    Onko tämä normaalia kaapeliverkossa vai onko vika asetuksissa? Antennissa samalla kokoonpanolla televisio haki kaikkien kanavien ohjelmatiedot heti TV:n avatessa. Kyseessä on Elisan kaapeli ja LG:n televisio omalla virittimellä.
     
  2.  
  3. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Normaalisti telkkarin pitäisi kyllä hakea koko käytetyn kanavanipun kaikkien kanavien EPG-tiedot, jos ei jopa hae kaikkien kanavien tietoja nipusta riippumatta. Esim. jos availee neloselle, niin se etsii nelosen ja kaikkien samassa nipussa olevien kanavien tiedot.

    Omassa Sampassa (SyncMaster 2333HD) ohjelmatiedot haetaan juurikin yllä kuvatun kaltaisesti, eli neloselle käynnistäessä kaikkien samassa nipussa olevien kanavien tiedot haetaan. Ylen kanavien ohjelmatiedot haetaan sitten vasta kun menee jollekin samassa nipussa olevallle kanavalle. Tämä aiheuttaa joskus aika hupaisia tilanteita kun Ylen kanavien ohjelmatiedot on haettu joskus päivemmällä, vaikka muut tiedot ovat kunnossa. Homma korjaantuu tietysti heti kun joko vierailee ylen kanavilla, tai sitten siirtyy ohjelmaoppaan nyt-seuraavaksi -näkymästä täyteen ohelmaoppaaseen.
     
  4. Jakuda

    Jakuda Member

    Liittynyt:
    11.06.2004
    Viestejä:
    84
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Okei eli juttu olis ominaisuus eikä vika/asetusvirhe. Sen takia ihmettelin, koska antennissa se haki kyllä monen kanavanipun ohjelmat heti kun avasin television eikä jokaista kanavaa pitänyt rullata läpi ennen kuin näki ne. Tätä ei varmaan millään ole mahdollista saada muutettua, että hakis automaattisesti?
     
  5. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    En osaa sanoa saako sitä mistään muutettua, taitaa olla tosiaan ominaisuus eikä vika sinänsä. Koskee ilmeisesti kaapeliverkkoa, sillä meilläkin on Elisan toimittama kaapeli. Meillä sentään hakee koko nipun tiedot kerralla, eikä yhtä kanavaa kerralla. LGn telkkarien softista ei ole hirveästi kokemusta kun molemmat telkkarit huushollissa ovat Samsungeja.

    Kantsii katella olisko siellä EPGn asetuksissa jotakin asetusta, jolla voisi säätää miten haku tapahtuu, mutts suoralta kädeltä en voi sanoa löytyykö sellaista.
     
  6. pentsu

    pentsu Active member

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    1,388
    Kiitokset:
    24
    Pisteet:
    68
    se että haki antennissa erilailla kuin kaapelissa on ihan normaalia. Johtuu siitä että kanavaniput on hieman erilaisia.
     

Jaa tämä sivu