AfterDawn logo

Virallinen XBMC-tuki tekee Ouya-konsolista viihdekeskuksen

Teemu Laitila Teemu Laitila
4 kommenttia

Kickstarter-palvelussa alkunsa saanut Android-pohjainen halpa pelikonsoli Ouya tulee valmistuttuaan saamaan virallisen tuen suositussa XBMC-mediakeskuksessa. XBMC ja Ouya ilmoittivat sivuillaan yhteistyöstä, mikä vastaa jopa tuhansien ihmisten pyyntöihin Facebookissa, Twitterissä ja blogosfäärissä.

Avoimiin tekniikoihin perustuvat projektit vaikuttavat jo peruslähtökohdiltaan hyviltä yhteistyökumppaneilta ja XBMC:n äskettäinen ilmoitus Android-versiosta helpottaa yhteistyön tekemistä. XBMC:n mukaan kehittäjien välillä oli epävirallista yhteistyötä jo aiemmin, sillä kolmasosa XBMC:n kehittäjistä on tukenut Ouyaa Kickstarterissa ja Ouyan kehittäjät puolestaan tunnustautuvat XBMC:n tukijoiksi.

Avoimen pelikonsolin lanseeraukseen tähtäävä Ouya-projekti on rahoitusaikansa loppusuoralla Kickstarterissa ja tähän mennessä projekti on ehtinyt keräämään noin 6,8 miljoonan dollarin potin, kun aikaa on jäljellä vajaa kaksi vuorokautta. Ouya on jo aiemmin ilmoittanut yhteistyöstä pelipalvelu OnLiven ja musiikkipalvelu Vevon kanssa.


4 KOMMENTTIA

snaketus1/4

Ensimmäisen kerran alko kiinnostaan tää projekti.

Sefriol2/4

Aikamoinen rahasampo, jos ajattelee että uutisen kirjoittamisen jälkeen projekti on saanut melkein 200 tuhatta euroa lisää. (eli noin parissa tunnissa)

arcanix3/4

Kohta menee 8 miljoonaa dollaria rikki, 11 tuntia vielä aikaa. Itse tuli tämän XBMC-tuen jälkeen investoitua myös, 95€ ei ole paha hinta pienestä, äänettömästä ja vähävirtaisesta XBMC-soittimesta. Ja kaikki muu siihen päälle on sitten vaan bonusta.

Viltsu30004/4

Käykääpä Domen.fi siellä on todiste että Ouya on pelkkää kusetusta HAAAHAHAHAHAHA

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT