1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

secure hdcp link not found - ongelma

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi Arakorni 27.11.2011.

  1. Arakorni

    Arakorni Regular member

    Liittynyt:
    10.08.2005
    Viestejä:
    194
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ongelmana on siis otsikon mukainen sanoma ja xbox logo, kun yrittää toistaa boxilla ostettua tai vuokrattua dvd leffaa. luulin että nykyään toimisi, kun tv on uusi 47" lg led ja voi ilman dvi sovittimia hdmi johdolla liittää toisiinsa nuo, vaan edelleenpä näkyy olevan sama ongelma kuin vanhan tv:n kanssa. boksi on 360 slim malli. mahtaisiko joku tietää ratkaisua?

    googletin jo ja kokeilin vaihtaa hdmi inputtia, vaan ei auta. tv:n virtajohdon irrottamista 20 minuutiksi en ole vielä kokeillut, mutta ei se ole kaikilla toiminut näköjään ja kait nyt kukaan jaksa joka kerta sitä irrottaa..
     
  2.  
  3. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Vika voipi olla piuhassa, jotkut halvat HDMI-piuhat eivät ole HDCP-yhteensopivia (tai niitä ei ole lisensoitu HDCP-käyttöön) ja näin ollen HDCP-laitteet kieltäytyvät toimimasta niiden kanssa oikein.

    Kannattaa kokeilla piuhan vaihtoa sellaiseen, jonka tuotetiedoissa mainitaan HDCP Compliant tai HDCP Compatible.
     
  4. xbkrypt0n

    xbkrypt0n Active member

    Liittynyt:
    16.06.2010
    Viestejä:
    3,154
    Kiitokset:
    120
    Pisteet:
    73
    Boxista menee siis HDMI-piuha suoraan televisioon (nimenomaan HDMI-piuha, eikä ole mitään adaptereita välissä)? Onhan liitin, johon HDMI-kaapeli menee kiinni, HDCP-salattu eli siis tukee sitä? Usein televisioissa voi olla useita HDMI-liittimiä joista vain osa tukee HDCP-salausta.
    Lisensoinnilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. HDMI-kaapelit ovat samanlaisia. Korkeintaan suojaukseen on voitu joissain kaapeleissa panostaa enemmän, mutta silti sama määrä pinnejä ja samalla tavalla ne ovat kytketty kaikissa HDMI-kaapeleissa.


    EDIT: Unohtui sanoman. Ihmisillä on paljon ongelmia tuon HDCP linkin katoamisen kanssa. Ratkaisuna on käyttää joko VGA- tai komponenttikaapeleita tai kokeilla alhaisempaa resoluutiota (esim. 720p/1080i).
     
    Viimeksi muokattu: 28.11.2011

Jaa tämä sivu