1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DisplayPort to HDMI -adaperilla läppäri ei tunnista kytkettyä näyttöä (televisiota)

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi dRD 22.10.2011.

  1. dRD

    dRD I hate titles Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    10.06.1999
    Viestejä:
    8,312
    Kiitokset:
    191
    Pisteet:
    143
    Eli otsikko kertonee aikalailla kaiken. Käytössä HP Elitebook 8460p, jossa Radeon HD 6470m -näytönohjain. Videoulostulona, ilman dockia, on DisplayPort. Noh, olen aiemmin käyttänyt konetta vain joko dockin kanssa (jossa on "kaikki mahdolliset" videoulostulot itsessään) tai "puhtaana" läppärinä.

    Nyt reissun päällä pitäisi saada kuva & audio koneesta telkkariin ja koska DisplayPortin vierestä löytyy tuollainen hieno DP++ -logo, niin päätin ostaa DisplayPort-HDMI -johdon, ideana se, että piuhalla vain vedän kuvan suoraan töllöön.

    Nyt ongelmana onkin se, että Win7pro / kannettava ei tunnista lainkaan, että kytken uuden näytön eli tässätapauksessa 32" telkkarin, koneeseen. On kokeiltu myös näyttöasetusten kautta "detect".. Ei irtoa..

    Thoughts?
     
  2.  
  3. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,858
    Kiitokset:
    32
    Pisteet:
    78
    Yks vaihtoehto on se että onko telkkarin puolelta kaikki asetukset kunnossa? Omassa telkkarissa pitää lisätä laite (tässä tapauksessa tietokone) jos haluaa kuvan näkyviin HDMI-piuhalla jos se on jossain toisessa HDMI-paikassa kuin HDMI1:ssä. (Philipsin TV)
     
    Viimeksi muokattu: 22.10.2011
  4. dRD

    dRD I hate titles Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    10.06.1999
    Viestejä:
    8,312
    Kiitokset:
    191
    Pisteet:
    143
    Ongelma olikin sitten suhteellisen helposti ratkaistu. Verkkokauppa.com:ssa myyty, Fuj:tech -nimellä hyllyssä ollut, mutta oikeasti Deltacon tuote, 2m DisplayPort <-> HDMI -kaapeli oli vain yksinkertaisesti kehno. Johdon HDMI-päässä ei mitään vikaa, mutta DisplayPort -pää on "väljä" (läppärissä tuskin vikaa on, kone on 6kk wanha ja portti ei ole koskaan ollut käytössä).

    Eli DisplayPort-päätä johdosta kun vääntää sopivasti, niin kuva ja audio siirtyvät ok. Nyt tuossa on tuollainen polttopuu painona johdon päällä ;-) *sigh*..
     

Jaa tämä sivu