1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Synkronointi ongelma

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi bilis 04.06.2011.

  1. bilis

    bilis Member

    Liittynyt:
    28.12.2002
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Omistan Samsung Galaxy Tabin. Olen käyttänyt laitetta pari kuukautta ja kaikki on toiminut hienosti tähän asti. Nyt päätin alkaa käyttää uuden lain voimaan tultua laitetta myös puhelimena. Kun asetin laitteeseen SIM-kortin niin laitteen synkronointi googlen palvelimien kanssa lakkasi toimimasta. En käytä datayhteyttä ollenkaan, vaan pitäytyisin wifi yhteydessä niin kuin tähänkin asti, koska liittymässäni ei ole datapakettia. Onko jotain korjausvinkkiä että saan kalenterin päivityksen taas toimimaan?
     
  2.  
  3. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Kannattaa hankkia se datapaketti siihen liittymään. Se voi johtua siitä, ettei se pääse 3G kautta nettiin. Menee ja tiedä. Kokeile ottaa sim-kortti pois, ja sitten kokeilla wlanin kautta.
     
  4. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Kaikissa liittymissä on jonkinlainen datapalvelu, kulkee perusdatan nimellä, ja on lievästikin sanottuna Kallis vaihtoehto(hinta 4,99€/Mt (siis per megatavu) ainakin Elisalla). Kannattaa miettiä liittymän vaihtamista sellaiseen, jossa on ainakin jonkinlainen datapaketti(halvimmillaan 4,99/kk (siis samalla hinnalla kun saat ladattua perusdatalla yhden megatavun saat tabillesi hitaimman kuukausimaksullisen datapalvelun, jolla saat imutella koko kuukauden samalla hinnalla).

    Itse tässä siirsin numeroni Saunalahdelle vaihtaessani Android-puhelimeen, koska heiltä löytyy rajoittamaton mobiililaajakaista alkaen 4,99€/kk(hitain max 0,5Mt/s). Itselläni on tuo hitain nopeus koska en paljon mobiilinettiä käytä, mutta jo kympinkin satsauksella saapi jo megaisen netin Saunalahdelta, jos tarvitsee nopeamman.

    Kannattaa pohtia mobiilinetin hankintaa, jos sattuu niin, että Wifissä on ongelmia, tai sitä ei ole saatavilla paikan päällä, niin voi sitten vaikka mökilläkin(tai yleensä paikoissa joissa Wifi-yhteyttä ei ole kannattavaa käyttää) surffailla huoletta kun tietää ettei tarvitse maksaa perusdatan taksojen mukaan.
     
  5. bilis

    bilis Member

    Liittynyt:
    28.12.2002
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Minulla on täysleveä mobiililaajakaista jo puhelimessa, josta jaan sen eteenpäin tabille wifin kautta. En ala kahdesta laajakaistasta erikseen maksamaan. Olisin ottanut multi-SIM kortin Saunalahdelta, mutta ei se asiakaspalvelulle käynyt, jos en olisi ottanut samalla nettitikkua ja jonkun toisen laajakaistan ja maksanut yli 20e kuussa siitä palvelusta. Parempi vaihtoehto oli mielestäny pysyä nykyisessä 6,90e/kk laajakaistassa ja pistää se wifillä eteenpäin.

    Ongelmanikin sain jo osittain korjattua. Poistin tabista googletilin, ja tein sen uudestaan niin nyt toimii synkronointi. Tosin yhteystietoja en saa vieläkään synkronoitua, koska ne ovat eri googoletilin alla ja sitä tiliä ei saa pois laitteesta muuten kun palauttamalla tehdasasetukset.
     
  6. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Mistähän Sauniksen ihmeaspasta tässä on kyse? Ettei olisi taas joku myyntikiintiönsä perässä viipottaja osunut kohdallesi. Minä ainakin sain ihan asiallista ja asiantuntevaa palvelua, kun menin oikein Elisan Shopitiin asioimaan. Laittoivat halvan liittymän mobiililaajakaistalla kun sitä pyysin ja selitin ettei tule paljon soiteltua ja tekstattua, ja mobiilikaista on sitä varten että puhelimeen saa sähköpostit ja muutaman sovelluksen Android Marketista.
     

Jaa tämä sivu