Sharp esitteli Android-simpukan 16 megapikselin kameralla

14
Kaarlo Räihä

Sharp esitteli Android-simpukan 16 megapikselin kameralla
Sharpin panostus Android-rintamalla on jälleen jatkunut, kun yritys esitteli tällä viikolla uutta simpukkamallista Android-puhelinta, joka tunnetaan Hybrid 007SH -nimellä.

Kääntyvän näyttöosan lisäksi Hybrid 007SH pitää sisällään monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita ovat mm. 3,4-tuumainen autostereoskooppinen 3D-kosketusnäyttö (resoluutio 854x480), 16 megapikselin CCD-kennon omaava kamera (720p-videokuvaus), Japanin markkinoille suunnattu digiviritin, infrapunaportti ja HDMI-ulostulo.

Kokoa puhelimella on 113x51,8x19,3 mm ja painoa on 140 grammaa. Sharpin mukaan puhelimen runko on vedenkestävä. Akun kapasiteetti on 800 mAh.

Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread, johon Sharp on lisännyt omia muokkauksia. Puhelimen luvataan toimivan yhdessä Sharpin Blu-ray-tallentimien kanssa, joten kuvaamansa videomateriaalin saa siirrettyä helposti Blu-ray-levylle.



Myyntiin puhelin tulee Japanissa ensi kuussa SoftBank-operaattorin kautta, mutta sen suositushintaa ei vielä paljastettu. Puhelin on tulossa myöhemmin myyntiin myös muilla markkina-alueilla.

Alla kuvia ja Gigazine-verkkojulkaisun tekemä lyhyt video puhelimesta




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentit (14)

D00mer
D00mer

2

>Akun kapasiteetti on 800 mAh.
eli toisinsanoen kestää hädintuskin päivää, kun omassa htc wildfiressä kestää parhaimillaan 3pv, en tosin muista WF:n akun akasiteettia.

Ihan hyvältä toi näyttää, vielä kun tulis malli, jossa QWERTY ja Nokia N93 tyyliin kääntyvä näyttö

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kilpailija muuten... (vahvistamaton)

3

Akun kapasiteetti pitäisi kyllä olla 1000-1600mAh ja Li-Polymer!.800mAh kapasiteetilla "ei pitkälle pötkitä"!!. :(

Vastaa
Bodomed
Bodomed

4

Olenkin aina ihmetellyt että miks ei androidia laiteta simpukkaan? Ois kiva nähdä vaikka, HTC:n tai Samsungin simppukka. Jossa ois Androidi voisi jopa harkita ostamista. :P

Vastaa
Tnoi
Tnoi

5

Tosi hyvä varmaan kuvailla tuolla 800mahin akulla. Melko virtapihi vehje saa olla jos meinaa että riittää edes päivän normaalikäytössä.

Vastaa
PJL78
PJL78

7

Toi puhelin on kyllä outolintu, kamerassa kyllä riittää megapikseleitä, mutta muuten todella outo, ehkä jopa epäkäytännöllinen ja turha. Akku, voi herran jestas... Todella outo lintu. Ei kauas lennä.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

8

Ruma, ja ilmeisesti jossain piti säästää... 800mAh akku ei varmasti kestä kauaa, jos galaxyn 1500mAh menee yksi päivä rankemmassa käytössä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

12

@9
lerputin5234, anteeksi vain, mutta minun Samsung Galaxy S kestää hyvin 1,5 päivää melko rankassakin käytössä. Joten älä yleistä, rasisti.

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

13

Galaxy s kestää viisi tuntia kovaa käyttöä piste! Ps. Kokemuksen syvällä rintaäänellä!! Iphonella menee kahdeksan niukin naukin....... Ja kova käyttö on sitä että lähes taukoomatta netissä 3g:llä tai pelaamassa....

Vastaa
Ezzy77
Ezzy77

14

Jokaisen luurin saa pimeäksi parissa tunnissa 100% rasituksella. Akun kapasiteetti ei kerro mitään sen kestoajasta, koska luurin virrankulutusta EI OLE TIEDOSSA. Spekulointi aiheesta on täysin turhaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.