1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Turhaksi käyneiden alueiden poistaminen tai sulkeminen (HD DVD, VCD ja SVCD...)

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi Juce 23.06.2010.

  1. Juce

    Juce Regular member

    Liittynyt:
    16.03.2005
    Viestejä:
    226
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Esimerkiksi alueella "HD DVD -keskustelu" on tänä vuonna ollut keskustelua vain kuudessa ketjussa, eikä niistä yhdessäkään käsitelty HD DVD:tä. Sama ongelma koskee ainakin aluetta "VCD ja SVCD -formaatit".

    Turhista alueista on haittana ainakin se, että uudet käyttäjät lähettävät viestinsä väärälle alueelle. Haittana on myös, että vievät turhaa tilaa Keskustelualueet-sivulta (tuon sivun asettelua voisi muutenkin tiivistää).

    Historian säilymisen vuoksi alueiden viestejä ei kuitenkaan kannata hävittää täysin. Alueen poistamisen tai sulkemisen lisäksi saattaisi olla mahdollista keksiä alueille muuta käyttöä, mikäli se onnistuu luontevasti.

    Alueen "DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit" nimeen tai ainakin kuvaukseen voisi selkeyden vuoksi lisätä maininnan H.264/AVC:stä.
     
    Viimeksi muokattu: 23.06.2010
  2.  
  3. dRD

    dRD I hate titles Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    10.06.1999
    Viestejä:
    8,312
    Kiitokset:
    191
    Pisteet:
    143
    Joo, yksittäisten keskustelualueiden nimeämistä ja tarvetta pitäisi miettiä kyllä ihan ajan kanssa ja funtsia että tarvisiko joitain alueita siirtää "Eläköityneet alueet"-brändin alle, nimetä joitain alueita paremmin, jne. Pitää koittaa tässä kesällä funtsia kokonaisuus vähän selkeämmäksi - ihan senkin takia, että olisihan se ihan fiksua, jos uusikin käyttäjä tietäisi heti, mikä on oikea alue, johon kirjoittaa.
     

Jaa tämä sivu