1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Dazzle digtalvideo creator 80 usb

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi tpeltoni 10.04.2004.

  1. tpeltoni

    tpeltoni Member

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    mikä olisi hyvä kaappausohjema? mukana tulleella pinnacle studio 8.12 päivitettynä kaapattu kuva on huonolaatuista,koska pinnacle dvc 80 kaappausasetuksiin ei voi laittaa resoluutioksi kuin 352x288 25fps? tulisikohan lisämaksulla mpeg tai vastaava kuvalaatu käyttöön eli 720x576. valittaessa capture formaatix dv camcorder ohjelma urputtaa portista 1394!!?
     
  2.  
  3. Japsu1

    Japsu1 Active member

    Liittynyt:
    05.09.2003
    Viestejä:
    2,563
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Ei noilla USB-kaappauslaitteilla täyden resoluution (720x576) videota taida saada siirrettyä. Mistä lähteestä yrität kaapata?
    Jos DV-kamerasta niin silloinhan siirto tehdään DV-out portista firewirellä koneelle. Eli sitä se DV Camcorder capture formaatti tarkoittaa ja tuo urputus portista 1394.
    (IIIE1394=firewire=iLink=DV)
     
  4. tpeltoni

    tpeltoni Member

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tarkoituksenani olisi kaapata digiboksin scartista ohjelmaa "myös canal+" ja polttaa se levylle svcd/dvd muotoon.Digiboxiin on liitetty Scart ,jossa s-video+audiot (dazzle)joka kytkettynä usb porttiin. capture device valikosta valittuna pinnacle dvc80 video+audio kuva+ääni näkyy ja kuuluu, mutta ääni kaikkea muuta kuin dolby ja kuva on kopioinnin jälkeen samanlainen kuin vanhat harava antennit olis suunnattu ihan mihin sattuu.ohjelma ei salli parempaa kuin ton 352x288.Samassa valikossa on myös dv vaihtoehto jonka jälkeen pinnacle sallii paremman resoluution kaappaukseen(tosin en ihan varma,koska firewireä ei ole. ulead studio demolla kuva on tullut ihan hyvää mutta ilmeisesti vasta täysversion imuroitua äänet saa toimiin.? Voisiko olla ,että usb.n siirtokapasiteetti ei riitä vai mitä suosittelisitte kopiointivaihtoehdoiks,ehkä digikortti+kortinlukijako??. koneeni on amd athlon 2000+ jossa 512mb muistii ja radeon 9700.
     
  5. Japsu1

    Japsu1 Active member

    Liittynyt:
    05.09.2003
    Viestejä:
    2,563
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    No joka tapauksessa tuota DV vaihtoehtoa et pääse käyttämään ilman firewireä koska se nimenomaan tarkoittaa IIIE1394 standardin mukaista DIGITAL VIDEO streamia eikä se siirry USB:llä vaikka USB2:n siirtonopeus teoriassa riittääkin. Vanha USB1.1 liitännän nopeus ei riitä edes teoriassa...;-)

     
  6. tpeltoni

    tpeltoni Member

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    no oiskos semmonen sb audigy jossa firewire liitäntä sopiva...entäs onko usb->firewire muunnostarvikkeita(kaappariin) ja toimisko se sitte kunnolla dv muodossa?
     
  7. tpeltoni

    tpeltoni Member

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    dazzlet saa heittää romukoppaan,jos haluaa kaapata edes kohtalaista videoo. olen päätynyt sille kannalle, että tv-kortti on paljon parempi vaihtoehto...mutta kertoisko joku mikä olisi hyvä kortti että asia tulisi kerralla kuntoon. Elikkä minulla olisi tarkoituksena tallentaa television antennidigikanavilta myös canal+.t elikkä maksullisilta josta on tarkoitus myös maksaa. Riittäkö joku Wintv/radiokortti,(jossa s-video+audiosisääntulot kortinlukijalliselta digiboksin scartilta)+tilpehöörit tyylinen kortti, vai pitääkö olla nova tai vastaava digikortti? Ja, jos pitää olla kortinlukija niin käykö lukija usb.hen erikseen vai onko pakollinen jos on boksissa?... Olisin syvästi kiitollinen, jos joku voisi kertoa Miten saisin hyvät elokuvat + muut hyvät ohjelmat tallennettua koneen kovalevylle ja parhaat dvd.lle dvd tasoisina pitkäksi aikaa? vai onko paras vaihtoehto tallentava dvd olkkariin?...vai onko maksetuissakin canaleissa salaus ettei voi tallentaa dvd.lle?
     
  8. Japsu1

    Japsu1 Active member

    Liittynyt:
    05.09.2003
    Viestejä:
    2,563
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Kyllä valitettavasti näin on. Oli sitten Dazzle tai joku sekalainen TV-kortti niin laadullisesti tallentava DVD-"levyri" on ylivoimainen ratkaisu.

    Itse olen myös käyttänyt DV-kameran A/D muunninta ja nauhoittanut sillä VHS-nauhurin virittimen kautta tulevaa ohjelmaa suoraan kovalevylle. Eli scartista ulos ja kameran AV-in liitännästä sisään ja A/D muuntimen kautta DV-outista firewirellä tietokoneeseen Studio 8 avulla. Ei ole kuvanlaadussa moittimista...

    Mutta ei ole välttämättä kovin kätevä eikä halpa ratkaisu ellei kameralle löydy muutakin käyttöä...;-)
     
  9. tpeltoni

    tpeltoni Member

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitoksia paljon tiedosta! eipä muuta ku ostelleen!...oisko jotain hinta/laatusuhteeltaan hyvää dvd-r soitinta mielessä?
     

Jaa tämä sivu