1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

tDemuxatun (Projectx) .SUP filen korjaus

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jras 07.05.2009.

  1. jras

    jras Member

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    44
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olen demuxannut tallennetun elokuvan ProjectX:llä ja sitten yrittänyt authoroida sen DVDAuthorGui:la. Se ei onnistu koska ilmoittaa siellä olevan ajoitukseltaan virheellisen tekstielementin ja ilmoittaa myös sen tekstielementin numeron tiedostossa.

    Kun katson .SUP-filea DVDSubedit:illä niin siellä on kyseinen tekstielementti, jonka kesto on 0.040. Sen jälkeen on sama teksti uudestaan, mutta nyt järjellisellä kestolla. Ilmeisesti tallennuksessa(tai jossakin) on tullut pieni virhe tiedostoon. DVDSbeditillä en pysty poistamaan virheellistä tekstiblokkia.

    Millä konstilla saan tuon "turhan" tekstiblokin poistetuksi .SUP-filesta???

    Rejig muuten hyväksyy saman .SUP -filen ja tekee ihan ok dvd:n. En kuitenkaan voi käyttää sitä, koska kokoan lopullisen DVD:n useammasta palasesta sekä laittelen vielä menunkin siihen alkuun.

    Jos demuxaan uudestaan Rejig:illä tehdyt VOb-filet ja yritän niistä sitten taas DVDauthorGui:lla tehdä dvd:n niin sama virheelinen tekstiblokki on siellä jälleen, joten se ei auta.
     
  2.  
  3. teme565

    teme565 Active member

    Liittynyt:
    10.05.2002
    Viestejä:
    3,306
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Toimisikohan siten, että muuttaisit tuon SUPin vaikka SRT:ksi ja sitten takaisin SUPiksi? Tuossa on tietysti hommaa vähän enemmän.
     

Jaa tämä sivu