1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Double Layer kahdelle 4,7Gt DVD:lle??

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi sirap1 18.03.2009.

  1. sirap1

    sirap1 Member

    Liittynyt:
    18.03.2009
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Heipsan kaikki nerot! Sain tädiltäni Ruotsista DVD:n, jonka koko on hieman yli 7 Gt. He ovat vuosien aikana kuvanneet minua, lapsiani, yhteisiä matkojamme jne. Nyt sain heiltä DVD:n, jonka olivat muuttaneet elokuvan muotoon.

    Koska mieheni sekä lapsieni puolisot eivät puhu ruotsia ja he ovat laittaneet suomenkielisen tekstityksen, haluavat molemmat lapset itselleen muiston, mutta myös teksti pitäisi näkyä.

    Pystyykö miten/millä ohjelmalla esim. jakamaan em. dvd:n 2 dvd:ksi, tai saako sen pakattua jollain ohjelmalla järkevästi niin, että kaikki näkyy yhdellä 4,7 Gt:n levyllä (myös tekstit)?

    Kiitollisena jo etukäteen vastauksista.
    Sirpa
     
  2.  
  3. Feron

    Feron Active member

    Liittynyt:
    13.11.2004
    Viestejä:
    1,125
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    DVD Shrink-ohjelmalla. Tuo ohjelma on tehty ensisijaisesti pakkaamaan kaksikerroslevyt, jotta ne mahtuisivat normaalille DVD:lle. Suosittelen kokeilemaan ensin tuota pakkaamista ja polttamaan pakatun tiedoston/tiedostot DVD-RW levylle, jotta voitte katsoa millainen kuvanlaatu pakkauksen jälkeen jäi. Mikäli kuvanlaatu ei miellytä silmää, niin sitten jakaa alkuperäisen DVD:n kahdelle levylle.

    Tässä opas pakkaustoimenpiteelle:

    Kopioi DVD-9 -levy DVDR:lle DVD Shrinkin avulla.
     
  4. sirap1

    sirap1 Member

    Liittynyt:
    18.03.2009
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos nopeasta vastauksesta. Mulla vain ei tuo DVD Shrink ole toiminut sen jälkeen, kun ostin uuden koneen jossa on Vista. Ei auta, vaikka otan ohjelmasta Vistan version, järjestelmä vain ilmoittaa, että DVD Shrink lopetti toimimasta. Tämä tapahtuu heti, kun yritän avata ohjelman. Nyyh...
    Terkuin
    sirpa
     
  5. sirap1

    sirap1 Member

    Liittynyt:
    18.03.2009
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tere taas!

    Siitä sitä saa, kun ei jaksa koskaan lukea selviä ohjeita. Ohjelma toimii ja kaikki ok. Piti vain käydä järjestelmään lisäämässä "Tietojen suorittamisen estämisen ottaminen käyttöön yksittäisessä ohjelmassa" ja lisäämässä listaan ohjelman suoritustiedosto (.exe). Ihan vain kommenttina, jos joku muukin törmää samaan vikaan...
    Aurinkoista kevättä
    Sirpa
     

Jaa tämä sivu