1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelmaa ajureista sun muista!

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi avinladen 20.02.2009.

  1. avinladen

    avinladen Member

    Liittynyt:
    20.02.2009
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Elikkäs, sisarpuolellani ei the Sims 2 lähde käyntiin ollenkaan, keskusyksiköstä hurinaa kuuluu ja The Simsin käynnistymiskuvake (/logo) tulee näkyviin ja katoaa sitten. Kuvake saattaa myöskin käydä näytöllä uudestaan mutta peli ei lähde käyntiin.

    No, ensin ajattelin että ongelma on DirectX:ssä mutta eipä ollut sillä uusin 9.0 oli jo asennettuna (Windows XP käytössä). Sitten tarkistin pelin vaatimat näytönohjaimet ja nekin näytti olevan ookoo.
    Näytön ohjaimena on Syncmaster 793S, Syncmaster Magic CM173G, ohjain ATI Radeon 9600.
    Netissä tein ns. Driverscannin ja se kuitenkin ilmoitti että ajuri olisi aivan huono.
    No, yritinpä sitten ohjauspaneeli->Näyttö->Lisäasetukset->Näyttöohjain.. ja sitä kautta päivittää Syncmasteria, mutta kone ilmoitti, että tätä parempaa ei ole järkeä asentaa.

    Mikä pelin toiminnassa voisi olla vikana kun peli kuitenkin on kaupasta ostettu? Näytönohjaimen piirisarjoista en ymmärrä pätkääkään, joten jos niistä olisi jotain apua niin voisitteko hieman perusteellisemmin kertoa koko merkitystä? :D

    Itse en ole peliä asentanut, joten en tiedä onkohan asennuksessa jo joku mennyt vikaan? Suositteletteko uudestaan asennusta?

    Kitoooooooooooooooooooooos.
     
  2.  
  3. nurmoosta

    nurmoosta Active member

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    2,365
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Arvelisin että peli asennuksessa on mennyt jotain pieleen. Se syncmaster on näyttö ja ati radeon on näytönohjain. Ja sen ajurit voi päivittää esim mbnetin ajuriapajalta.Imuroi asennuspaketti ja asenna. Voi olla myös tarpeen säätää näytönohjainta; ohjetta löytyy pelin tuesta...
     

Jaa tämä sivu