1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia 5800xm realplayer ei toimi, missä vika?

Viestiketju S60 -ohjelmat -osiossa. Ketjun avasi TSK_Fin 17.02.2009.

  1. TSK_Fin

    TSK_Fin Regular member

    Liittynyt:
    17.11.2005
    Viestejä:
    293
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo eli latasin netistä java pohjasia ohjelmia mitä asensin pari kappaletta tähän uuteen 5800xm luuriin. Yhdessä vaiheessa kun yritin kattoo videoita nii videot lähti kyllä pyöriin pelkällä äänellä mutta kuvaa ei tullut. Näyttö siis on vain musta kokoajan enkä nyt tiedä mitä tuolle ongelmalle voisi tehdä. Onko ehdotuksia? Entäs kun luin jostain että kännyyn voi tehdä alkuperäisasetus resetin niin mitä pitää laittaa siihen suojakoodi kohtaan? Kertokaa vinkkejä jos tiedätte sanoa jotain jompaankumpaan noista ongelmistani. Tietokoneella varmaan voi asentaa tuon realplayerin uudestaan tähän luuriin, mut onko se kuinka vaikee homma?
     
    Viimeksi muokattu: 18.02.2009
  2.  
  3. kerbo

    kerbo Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2005
    Viestejä:
    2,796
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    48
    Jos et suojakoodia ole vaihtanut, taitaa se olla 12345.

    Voi mennä hankalaksi, kun tuo taitaa olla puhelimen vakio softia ja en edes tiedä pystyisikö sitä poistamaan mitenkään...?
     
  4. Ddarud

    Ddarud Regular member

    Liittynyt:
    21.08.2007
    Viestejä:
    275
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    En nyt ymmärtänyt miten nuo javasovellukset liittyvät tuohon Real Playeriin. Mitä videota yrität sillä katsoa, kännykän kameralla kuvattua vai jotain ladattua? Jos ladattua niin voi olla vaan väärässä formaatissa tuo video.
     
  5. TSK_Fin

    TSK_Fin Regular member

    Liittynyt:
    17.11.2005
    Viestejä:
    293
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo elikkä ongelma OLI sellane et asensin muita ohjelmia puhelimeen jonka jälkeen realplayer ei enää toiminut. Ja että vika oli real playerissä, niin sen sain varmistettua siten että kun otin pätkän videoo puhelimella ja tallensin pätkän puhelimen muistikortille ja tuon jälkeen kun yritin katsoa real playerillä kuvaamani pätkän niin eipäs näkynyt kuvaa ollenkaan, ainoastaan ääni kuului. Ja tuosta suojakoodista... Nokiassa yleensä vakio pin koodit ym vastaavat ovat olleet joko 0000 tai 1234. No ihan mielenkiinnolla katsoin ohjekirjasta suojakoodista juttua niin siellähän se luki että suojakoodi on oletuksena 12345. No sain siis tehtyä puhelimeen tehdasresetin puhelimen asetuksista, jonka jälkeen realplayerikin alkoi taas toimiin. Nyt sitten seuraavaa ongelmaa ratkomaan... En saa päivitettyä puhelimen firmwaree nokian "hyvällä" software updaterilla...
     
  6. KIA

    KIA Member

    Liittynyt:
    07.12.2003
    Viestejä:
    74
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eri product - koodeilla varustetut laitteet tulevat NSU:n kautta päivityskelpoiseksi eri aikaan. Matkapuhelinfoorumilla on tarkempaa juttua product-koodin vaihdosta, jos ei malta odottaa päivitysversion saapumista.
     

Jaa tämä sivu