1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Logitech LX3, SetPoint ja hiiren muut asetukset

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Leisko 29.01.2009.

  1. Leisko

    Leisko Guest

    Formatoin koneeni Windows XP:n ja hiireni on Logitechin LX3 ja käytössäni on SetPoint 4.60.122. Ongelmani on se, että kun hiiren asetukset on säätänyt kuntoon SetPointista hiiren nopeus mukaan lukien, painaa käytä ja ok, ne pysyvät tallessa. Sen jälkeen joutuu myös ohjauspaneelin kautta säätämään hiiren nopeutta, koska ainakaan nykyinen SetPointini ei sitä nopeutta vaihtele automaattisesti. (en kyllä tiedä pitäisikö edes)

    No, sitten kun ohjauspaneelin kautta hiiren nopeuden on sen omasta välilehdestään pistänyt samalle tasolle kuin SetPointin, painaa käytä ja ok... Kas, aina kun käynnistän koneen, tämä hiiren nopeus jonka muokkasin ohjauspaneelin kautta, menee takaisin defaultille, eli sille nopeudelle mikä se oli heti XP:n uudelleenasennuksen jälkeen.

    Onko tuolla "Serviceissä" mitään, joka voisi vaikuttaa tähän, koska muokkailin niitä XP:n asennuksen jälkeen?

    Tämähän on itseasiassa aika pieni ongelma, ja joku sanoo: "Totuttele siihen." Noh vastaampa että kun pelailen, niin olen tottunut siihen "senssiin" mikä oli ennen formatointia, enkä noin nopeata haluaisi. Tämän "senssin" joutuu tuolta ohjauspaneelin kautta aina muuttamaan ennen kun alkaa pelailemaan, mutta kiinnostaisi tietää, mikseivät asetukset tallennu.
     
  2.  
  3. MikroMake

    MikroMake Active member

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    3,864
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
  4. Leisko

    Leisko Guest

Jaa tämä sivu