Nokialta päivitykset N78:lle ja N82:lle

3
Markus Lehtiniitty

Nokialta päivitykset N78:lle ja N82:lle
Nokia on julkaissut ohjelmistopäivitykset N78- ja N82-malleilleen.

N78 päivittyi versioon 20.149. Nokia Kartat -sovellus on päivittynyt 2.0-versioon ja lisäksi päivitys sisältää monia pieniä bugikorjauksia ja parannuksia yleiseen toimivuuteen lähes koko puhelimenlaajuisesti. Käyttöliittymän toimintanopeuden kerrotaan myös monin paikoin parantuneen. Kattava lista N78:n uuden ohjelmiston tuomista muutoksista löytyy DailyMobile.se:n artikkelista.

N78:n ohella myös N82 on päivittynyt uuteen versioon: uusi versio on numeroltaan 31.0.016, kun edellinen versio edusti 30.x-sarjaa. N82:n uuden ohjelmistoversion tuomista uudistuksista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa, mutta All About Symbian -sivuton ylläpitäjä Steve Litchfield on varoittanut ohjelmistopäivityksen rikkoneen ainakin hänen puhelimensa Nokia Kartat 2.0 -sovelluksen. Ongelman laajemmasta esiintymisestä ei kuitenkaan ole tietoa.



N78:n voi päivittää joko puhelinverkon kautta FOTA-päivityksenä tai tietokoneen avulla Nokian PC Suiten alla. N82:n päivitys onnistuu vain jälkimmäisellä tavalla. Sekä N78:n että N82:n pitäisi säilyttää käyttäjän tiedot ja sovellukset koskemattomina päivityksen yhteydessä, mutta varmuuskopioiden ottaminen on kuitenkin suositeltavaa.

Päivitysten tarkka saatavuus voi vaihdella eri kieliversioiden mukaan. Eri kieliversiot tulevat yleensä kuitenkin saataville muutamien päivien sisällä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
manni

1

Hmm. Onko tuo asetusten säilyvyys tiettyjen luurien ominaisuus? Olen E51-puhelintani päivittänyt pari kertaa, joka kerta hukkaa asetukset, jotka saa kyllä PC Suitella varmuuskopioitua ja palautettua. Muillakin E51-yksilöillä tekee samaa. Myös E90 muistaakeni tyhjentää käyttäjän asetukset myös. Käytän päivitykseen Nokian Software Updateria XP-työasemassa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Markus Lehtiniitty

2

Kyllä, käyttäjän tietojen säilytys (UDP) ohjelmistopäivityksen yhteydessä on lähinnä uudemmissa malleissa jo yleistynyt ominaisuus.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Peikko (vahvistamaton)

3

Jep itsellä 5800XM:ssä asetukset pysyy päivityksen yhteydessä. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.