AfterDawn logo

Animal Planet tulee teräväpiirtona Canal Digitalille

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
2 kommenttia

Teräväpiirtokanavien tarjonta paranee jälleen Suomessa, kun Canal Digital ilmoitti viime viikolla, että luontoon ja eläimiin keskittyvä Animal Planet HD -kanava alkaa näkyä yrityksen HD Perhe- ja HD Viihde -kanavapaketeissa 3. päivä helmikuuta alkaen.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kyseistä teräväpiirtokanavaa nähdään Yhdysvaltojen ulkopuolella. "Olemme ylpeitä voidessamme tuoda Animal Planet HD:n pohjoismaisille TV-markkinoille ensimmäisenä alueena Yhdysvaltojen ulkopuolella. Teräväpiirtotelevisio on meille tärkeä, ja olemme varautuneet HDTV:n jatkuvasti kasvavaan kysyntään. Canal Digital on ottanut vahvan aseman HDTV:n vauhdittajana Pohjoismaissa, minkä vuoksi halusimme tuoda Animal Planet HD:n markkinoille juuri heidän kanssaan" kommentoi asiaa Discovery Networks Nordicin toimitusjohtaja Jan Andreassen.

Aiemmin Discovery Networksin kanavista Suomessa on näkynyt Discovery, jonka teräväpiirtoversiota on näytetty Canal Digitalin toimesta vuoden 2006 syksystä lähtien. "Canal Digital on tarjonnut pohjoismaisille TV-katsojille jatkuvasti kasvavan valikoiman HD-kanavia jo vuodesta 2005 lähtien. Luonto- ja tiedeohjelmat ovat television katsotuimpia ohjelmia. Nyt kun voimme tarjota näitä ohjelmia teräväpiirtona, on katseluelämys vielä aiempaakin vahvempi" kertoo Canal Digitalin kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jarl Söderman lehdistötiedotteessa.


Animal Planet HD:llä näkyy ohjelmia 24/7, mutta ainakaan alkuun kaikki ohjelmat eivät ole suomeksi tekstitettyjä. Canal Digital on kuitenkin luvannut, että vuoden loppuun mennessä kaikissa ohjelmissa on suomenkielinen tekstitys.

Animal Planet HD:n myötä Canal Digitalin tarjonnasta löytyy jo 11 teräväpiirtokanavaa.

2 KOMMENTTIA

Phoenix431/2

jenkit nauraa meille... :/

turpa2/2

Niin, olisihan se mukavaa jos HD kanavillakin olisi kotimainen teksti.Ei muuta kuin lisää HD kanavia, niin eiköhän kotimaisetkin kanavat tule perässä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT