1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony S350 vs S550 vs PS3

Viestiketju Blu-ray -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jeepura 20.12.2008.

  1. jeepura

    jeepura Member

    Liittynyt:
    11.04.2007
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli nyt tuli tänään hommattua toi Sonyn S350 mutta nyt alko vähän kaduttamaan ja aloin miettiä palautusta. Kävi nimittäin ilmi, että tuolla 350:llä ei näe jotain "lisämateriaaleja" elokuvan lomassa mitä S550:lla näkee?? Niin tuli mieleen kun myyjä selitti että jos iskee tavallisen muistitikun kiinni tohon S350 ja laittaa nettikaapelin kiinni niin pystyisi katsomaan sitten näitä "lisämateriaaleja", eli pitääkö tämä paikkansa? Ja sitten tässä kattelin jotain vertailuja joissa PS3 oli ylivertainen esim nopeudessa niin osaako PS3 sitten näyttää näitä "lisämateriaaleja"? Kun ei paljon tule hintaa lisää S350 ja oikeestaan saman hintanen ku S550 toi PS3 ja sillä pääsee esim selaileen nettiä ja esim tulevaa GT5 pääsis sitte joskus vuonna 2934 pelaan :D.

    Eli lyhykäisyydessään mikä näistä paras Sony S350, S550 vai PS3. Ja siis saako kaikissa toimimaan ne "lisämateriaalit"?

    Ja ainiin! :D Tuli vielä mieleen, että kun ois koneella jotain videomateriaalia (esim. sarjoja) jotka voisi polttaa kätevästi DVD:lle DivX:nä niin toistaako näistä mikään DivX:ää tai Xvidiä?

    Kiitos ja kumarrus mahdollisista nopeista vastauksista! Asialla hieman kiire :D
     
  2.  
  3. Mummy

    Mummy Active member

    Liittynyt:
    26.06.2003
    Viestejä:
    2,856
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Moro.

    Lisämateriaalit Blue-rayllä on levyllä sammallai kun dvd.llä eli lätyllä fyysisesti.

    Jotkut harvat ja valitut lätyt, tarjoavat "SONYN BD-Live" palvelua "netin" kautta, eli lisää lisämateriaalia. Tämä lisä on tähän asti kohdallani ollut, hitaasti latautuvia (24m laajakaista) trailereita elokuvista. Ladattu traileri/lisämaateriaali tarvitsee tilaa johon tallentua s350.ssa (jonka omistan) tähän tarkoitukseen tarvitaa kapeaa/pientä (fyysiseltäkooltaan) "usb-tikkua". Mielestäni myös s550.ssa tarvitaan ko.tikkua ja pleikkaris onkin oma kovo?

    BL-soitin maksaa noin 250€ Pleikkari 400€ plus mahdollinen kaukosäädin jota tuut tarvii. Jos pelaat, pleikka on sun valinta, jos et... ;)

    Edit: DivX/Xvid.ä ei mielestäni Blue-rayt soita pleikast sit tie.
     
    Viimeksi muokattu: 20.12.2008
  4. jeepura

    jeepura Member

    Liittynyt:
    11.04.2007
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Juu no kaippa mä ton Sonyn S350 pidän ja mitä tosiaan netistä luin niin nettipiuha vaan kiinni ja usb-tikku kylkeen niin lähtee BD Livet pelittään vai mitkä lieneekään :D eikä oo ihan sen hintaeron (Sony S550) arvonen, siis se about 80e :D Ja tosiaan XBOX360 löytyy jo, jossa minusta paljon paremmat pelit ja ainoat puutteet ovat minusta siinä GT5 puuttuminen ja Logitechin G25 ratin tuen puuttuminen :D
     
  5. pekkapuu

    pekkapuu Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2002
    Viestejä:
    354
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    sonyn 300 bd soitin cittaris 179 € plussa kortilla, ehkä paras ostos, vaikka vähän hidas soitin.
     
  6. whome001

    whome001 Member

    Liittynyt:
    28.05.2007
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko kyse tästä Bluray testistä?

    PS3 toistaiseksi ainakin tarjonnut kattavimman ja nopeimmat bluray tuen. Eiköhän standalone soittimet sitten joskus tule perässä samalle viivalle.

    PS3 toistaa kaikki extrat mitä keksitty ja taisi olla ensimmäinen kuluttajamarkkinoiden profile 2.0 soitin. Tuki tuli firmispäivityksellä ja säännöllisesti netin yli tarjoavat firmikseen päivityksiä (parempaa DVD skaalausta etc.. herkkua). Se on kuitenkin pelikone, joten ekosysteemi tukee verkkopalveluja kivuttomasti Sonyn Playstation Network (PSN) verkkopalvelun kautta.

    Valitettavasti siihen ei vielä kuulu Movie Store, jota Amerikassa tarjolla. Ehkä nähdään meillä vuoden 2009 loppupuolella elokuvatkin PSN kauppapaikassa.

    En tiedä mitä Mummyn kommentoima SONY BD-Live tarkoittaa, ehkä tarkoitus oli vain mainita yleinen BD-Live palvelu. Jos ei extrat ennenkään kiinnostaneet, BDJ extroista tuskin löytää suurta kokemusta. Tulevissa Disneyn piirretyissä on piltti-ikäisille hauskaa(?) ajanvietettä tarjolla (interaktiivinen Prinsessa Ruusunen linna ja muuta Mikki Hiiri hahmojen nettipelejä).

    PS3 toistaa divx levyt, se on virallisesti sertifioitu DIVX soitin. Tosin useimmat taitavat toistaa PC arkiston suoraan kotiverkon läpi DLNA palvelulla. Itse suosittelen PS3MediaServer serveriä pc:lle (win, linux ja kikkaillen MacOSX).

    Muropakettilaiset tilaavat koneensa Amazon.co.uk nettikaupasta(PS3 ulkomailta) halpaan hintaan.
     
  7. Trilogiar

    Trilogiar Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2007
    Viestejä:
    793
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    1. Kaukosäädintä ei tule tarvimaan. Peli sessioiden jälkeen, kun haluat katsoa vaikka jonkin laadukkaan leffaan, niin herkemmin otat käyttöön kädessäsi jo olevan pädin, etkä TV pöydällä tai sohvan reunalla makaavaa säädintä (josta vieläpä joutuu maksamaan lisähintaa).

    Itselläni PlayTV ja leffojakin tulee monasti katsottua, niin voin sanoa, että kyllä pädi on hyvä hommaan, eikä säädintä tarvitse jollei nyt välttämättä rahojaan tuhlata halua.

    2. Tuossa Whome001 jo mainitsi, että PS3 on Divx tuettu laite, mutta kerta kiellon päälle.
     
  8. Mummy

    Mummy Active member

    Liittynyt:
    26.06.2003
    Viestejä:
    2,856
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Yleinen, Mikä yleinen???

    Edellistä viestiä kirjotettaessa, mulla ei ollut kuin SONYn(2kpl), FGTn (1kpl) ja Disneyn (3kpl) leffat joista vain SONYn leffoista pääsi BD-Liveen ja kun Blu-rayn tekijöistä/suunitelijoista Sony taisi yksi olla, niin siitä "annoin" nimen.

    Nyt on tullut yks Disneyn ja kolme Universaalin leffaa lisää ja yksi näistä Universaalin leffoista sisältää BD-Liven joten siten se ehkä joskus tulee olemaan yleinen.

    Käsittääkseni nämä leffojen sisältämä BD-Live materiaali tulee vaihtumaan ja kun mennään muun maailman mukana tulee uudemmat trailerit sitäkautta, jollei jaksa,osaa tai muutenvaan viitti, netistä hakee.
    Mul o PS2 jos oli/on kaukosäädin jonka sain kaupanpäälle. PS3 kaukosäätimenkin saa/sai leffoja ostamal ;) (kampanja joillain leffoil)

    Kuitenkin itte en kyl peliohjaimest kiipitäny, kun pelilätyn vaihdoin DVDks ja jotenki tuntu valikot kakea käyttäes luonnikaammalt + pikanäppäimet. Mut mä ny en muutenkaa oikee, konsolin suurkäyttäjä oo, ennemminkin soffaperuna/pc-räpeltäjä. Toki Makunsa kullakin sano...
     
  9. exlex

    exlex Regular member

    Liittynyt:
    29.03.2005
    Viestejä:
    286
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Erot S350 ja S550 välillä on ainoastaan laitteen fyysinen koko ja ulkoasu, S550 on sisäinen 1GT muistia + 1GT muistitikku mukana (yhteensä 2GT), S550 on dekooderi 7.1 lähdöillä vahvistimeen, laitteessa on suoraan BD-liven uusin softaversio, että yleensäottaen edes toimiin.

    Taas s350:stä puuttuu toi 1GT sisäinen muisti mutta siinä on paikka kuitenkin muistitikulle, eli voit ostaa siihen vaikka 2GT muistitikun, samoin siitä puuttuu dekooderit ja BD-liven softa pitää päivittää ennen kuin kaikki herkut tulee käyttöön, kun taas S550 uusimmat softat on asennettu jo.

    Eli jos et tarvitse dekoodereita et tarvitse S550:stä. Muuten laitteen ovat aivan samoja!
     
  10. MissBlue

    MissBlue Regular member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    982
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuohon tuli tällä viikolla firmispäivitys. Pitäisi parantaa BD-live-toimintoa, muuta lisää ei ole ainakaan logissa mainittu.
     
  11. Axum

    Axum Member

    Liittynyt:
    25.12.2008
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eilen saapui S550 seitsemän viikon odotuksen jälkeen verkkokaupasta.

    Toistaiseksi toiminut hyvin mutta eikö laite osaa edes DVD:llä jatkaa leffaa siitä mihin sen aikaisemmin jäi??, BD:llähän tuo ei luonnollisesti toimi.

     
  12. MissBlue

    MissBlue Regular member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    982
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    On se mulla jatkanut, kun ei paina lopettaessa kahta kertaa stop-nappulaa tai levyä pihalle sylkäise. Eli kun lopettaa katselun ja pistää virrat poikki, niin on tuo mulla jatkanut lopetuskohdasta.
     
  13. jarvouti

    jarvouti Member

    Liittynyt:
    03.09.2008
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Muutama viikko on tullut 550:stä käytettyä ja hienoja ovat elokuvat :) Mukava olis vielä kytkeä masiina verkkoon, mutta LAN-piuhaa en viitsisi toiselle puolella olevaan WLAN-reitittimeen vedellä. Onko mitenkään mahdollista liittää soitinta WLAN:lla verkkoon?
     
  14. MissBlue

    MissBlue Regular member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    982
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuommoisella voisi kokeilla, pitäisi ainakin periaatteessa toimia:
    http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=4486
     
  15. jarvouti

    jarvouti Member

    Liittynyt:
    03.09.2008
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jep, täytynee yrittää sillata toinen WLAN-reititin lähelle Blu Rayta. Nykyinen on Buffalo, joten lienee varminta ostaa saman merkkinen.
     
  16. Trilogiar

    Trilogiar Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2007
    Viestejä:
    793
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    No siis tämä kyseinen lisämateriaalihan on levylle lisättyjä mini pelejä, visailuja tms sälää. Tällä hetkellä ainoa BD lätty jolle extra matskua on taitaa olla Men In Black BD julkasu...

    Korjatkaa jos nyt väärässä olen
     

Jaa tämä sivu