1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

acer aspire 3100 kannettava

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi timpez 13.09.2008.

  1. timpez

    timpez Regular member

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo eli ongelmana on sellainen että kone käynnistyy mutta näppäimistöt eivät toimi ollenkaan, ei millään tavalla. Ongelma alkoi yhtä äkkiä. Itse veikkaisisin emolevyä, et on hajalla? Mut mitäs te olette mieltä?

    edit. Laitan tän oikealle alueelleen...
     
    Viimeksi muokattu: 13.09.2008
  2.  
  3. Mintaren

    Mintaren Regular member

    Liittynyt:
    02.12.2005
    Viestejä:
    110
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eräästä Acerin läpsystä hävisi taannoin itsekseen näppis + hiiri (ulkoinenkaan ei toiminut). Meni takuuseen, vaihtoivat emon (josta tosin hajosi verkkokortti.) :-D Muistelen kuulleeni mainittavan, että joskus tietyissä Acereissa (?) voi auttaa se, että ottaa akun pois, pistää koneen verkkovirtaan ja buuttaa, sammuttaa ja laittaa akun takaisin. Älä kysy miksi, mutta ilmoita jos auttoi... :-o

    [EDIT:] Alla tarkennus edelliseen:

     
    Viimeksi muokattu: 15.09.2008
  4. timpez

    timpez Regular member

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    JOo itsellä on justiinsa sama vika. No aina voi kokeilla :D. Kokeilen tässä vaikka päiväl koulunjälkeen, toivottavasti toimis :). Ei jaksais huoltoo viedä, ei varmaa kovin halpa keikka olis ku takuuki menny jo.
     
  5. Tuff

    Tuff Active member

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    3,621
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Joo.. kuulostaa Acerin tyyppi vialle joka noissa muutamassa mallissa on, ihan kuin tuossa lainauksessa ylläkin kerrottu.
    Eli jos akun kanssa jumii ja ilman akkua ei, niin akku on viallinen. (akun lataus piiri on huonosti tehty ja jumii koneen huonolla akulla)
    Sen saa toimimaan myös kun laitehallinnasta ottaa Acpi for battery systeemin pois päältä, jos haluaa pitää akkua kiinni, kone ei tietenkään toimi sitten akun kanssa.

     
  6. timpez

    timpez Regular member

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo ei ollut akussa mitään vikaa, tai no enhän sitä tiedä, mut siis ei auttanut vaikka otin akunirti ja testasin. Samaa tekee. En pääse windows aste koska koneella on useampi kuin yksi windows/palautus.

    Elikkäs, huollon kautta, paljonkohan nyt sattuis maksamaan? Tai no eihän sitä voi tietää, riippuu tietty osista jne. Huoh, kannattaako korjauttaa?
     
  7. arra_arra

    arra_arra Member

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ostin Acer Aspire 3103 WLMI mallisen koneen kaksi vuotta sitten ja juuri ennenkuin vuoden takuu umpeutui meni emolevy rikki. Takuuhuoltoon, no problem. Btw, oireina oli täysjumiutuminen Windowsissa ja yht'äkkistä sammumista.

    Nyt sitten keväällä, kone takkuili uudestaan, hieman erilailla tosin. Ei päässyt oikeen mihinkään, sai buutata varmaan sata kertaa ja sitten vasta pääsi Windowsiin, mutta yhtäkkiä iski sitten sinistä ruutua ja erroria... Lopputulos: emolevy paskana, taas. Kaveri osti TASAN samanlaisen koneen, samana päivänä, samasta paikasta. Hänellä kone kesti pari kuukautta pidempään kuin minulla, sitten hajosi emolevy.

    Eli Aceriin en koske enää pitkällä tikullakaan.
     
  8. timpez

    timpez Regular member

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Okei, ikävää tälläinen. Fujitsu siemens yks kannettava (en muista mallia) niin siitä hajos emolevy 4x putkeen, toimi aina 1-2viikkoa sit hajos.

    Pitänee huoltoo tuo aceri viedä, toivottavasti ei tähtitieteellisiä hintoja pistä :). Ilmoitan tänne sit jos ei ole lukitettu et mikä oli vikana loppujen lopuks.
     

Jaa tämä sivu