1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

IfoEdit ongelma: ...no free space in input buffer

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi ajs 04.02.2004.

  1. ajs

    ajs Regular member

    Liittynyt:
    01.03.2002
    Viestejä:
    882
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Authoroin uusia tekstejä levylle, ja IfoEdit antaa aina saman herjan samassa kohdassa: "INTERNAL ERROR: Additional data required but no free space in input buffer" Herja tulee aina samassa kohdassa 781 Mt, eli ei pääse edes ensimmäisen vobin loppuun. Tilaa on koneen jokaisella osiolla tarvittava määrä ja tiedostojärjestelmänä on NTFS. Olen kokeillut muuttaa lähde- ja kohdekansioita kaikilla tavoilla ristiin osioiden välillä ja samaan osioonkin, mutta ei! Toinen leffa samalla lailla menee taas ilman virheitä. Kun klikkaan OK virheilmoitukseen IfoEdit jatkaa homman loppuun, mutta lopputuloksessa virhekohdan jälkeen kuva ja ääni menee n.4-kertaisella nopeudella..? (ainakin powerdvd:llä katsottuna ei edes hidastaminen riittänyt että olis pyörinyt normaalinopeudella).

    Alkaa itsellä mielikuvitus loppumaan, että mikä tuon errorin vois aiheuttaa..Viisaammilta neuvoja??
     
  2.  
  3. Adder_78

    Adder_78 Guest

    Hmmm oliskohan siinä Audiossa/Videossa joku viallinen frame tai vastaavaa? Oletko pakannut videon/audion uudestaan vai onko ne vain revitty irti alkuperäisistä VOB:eista? Oletko testannut jollain toisella authorointisoftalla mitä ne tykkää esim siitä video/audio tiedostoista kun importtaat ne?
     
  4. ajs

    ajs Regular member

    Liittynyt:
    01.03.2002
    Viestejä:
    882
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    VobEditillä revitty vain ulos valmiiksi pakatulta levyltä. Muxasin äänen ja videon yhteen tekstien synkkauksen takia ja mpeg toimi ihan oikein alusta loppuun. Pitänee tosiaan kokeilla vielä vaikkapa maestroa ja muitakin..
     
  5. pjh

    pjh Regular member

    Liittynyt:
    07.02.2003
    Viestejä:
    451
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Oletko kokeillut tällä :

    http://www.rejig.org/

    Tuo ReJig on pääsiasiassa tehty one-click transkooderiksi, mutta siinä myös mukana IfoEdit tyylinen authorointi. Ite olen sillä authoroinut kun tuntuisi toimivan luotettavammin kuin ifoedit. Lisäksi siinä voi hakea subien värit suoraan alkuperäisestä ifosta.
     
  6. ajs

    ajs Regular member

    Liittynyt:
    01.03.2002
    Viestejä:
    882
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pitääpä kokeilla vielä tuotakin, eihän sitä heti voi luovuttaa.. :)

    Kokeilin eilen vielä maestrolla, ja herjaa antoi sekin kun importtasin videota sille. Kokeilin vielä muxata videon ja audion uudestaan yhteen TMPGEnc:lla, ja sekin antoi lopuksi ehdollisen herjan, että VOI aiheuttaa toistettaessa ongelmia.. Mpeg toistui kuitenkin ongelmitta ja kokeilin importata sen DVDLabille joka de-muxasi sen ilman ongelmia. Seuraavaksi kokeilin taas näitä DVDLabin erottamia video- ja audio-raitoja IfoEditille, mutta taas samassa kohdassa sama herja. Nyt on vielä kokeilua vaille DVD2DVD+CCE. Pelkkä video+eng-audio ovat yhteensä vain 3,2Gigaa, joten _aivan_ mahdottomasti ei pitäisi kuvan kärsiä uudelleen pakkauksesta..
     
  7. ajs

    ajs Regular member

    Liittynyt:
    01.03.2002
    Viestejä:
    882
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Nyt löytyi vielä lisää tietoa kyseiseen dvd-leffaan. Kun kokeilin sitä pelkkää videotiedostoa tmpgenc dvd authorille, se kertoi sen olevan "epästandardi dvd" max. bitrate on liian korkea.. Mahtaa olla juurikin se max-kohta tuossa mihin homma kaatuu aina.

    DVD2SVCD suostui rippaamaan ja pakkaamaan vain tuohon ongelmakohtaan asti, eipä silti herjannut missään vaiheessa mitään.. Kerrassaan outoa..? Pitääpä vielä kokeilla syöttää sille smartripperillä ripattuna.
     
  8. pjh

    pjh Regular member

    Liittynyt:
    07.02.2003
    Viestejä:
    451
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kokeile ajaa DVD Patcherilla filu läpi, jos ylikorkea bitrate on vain header tiedoissa, sillä pystyy korjaamaan noita headereita.

    http://kickme.to/dvdpatcher

     
  9. ajs

    ajs Regular member

    Liittynyt:
    01.03.2002
    Viestejä:
    882
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Juuh, nytpäs se selvis.. Vika ei ollutkaan videossa vaan äänessä! (miksiköhän oletin automaattisesti, että vika on videossa..???) prskles..
    Sain homman tehtyä kun authoroin ifoeditillä alkuperäisen videon ja dvd2svcd:n tekemän encoded_audio.mp2:sen yhteen. Jostain syystä leffa lyheni 25 minuuttia (120min ->96min). Ilmeisesti fps muuttui 24->30.. En käsitä mistä tuo muunnos tuli, kun alkuperäinen video on ifoeditin mukaan 30fps..? Laskin eri pituudet eri fps:llä, niin tuosta se pituusero vaikuttaisi johtuvan.

    Kun kerran tämän kanssa olen alkanut painimaan, niin kokeilenpa vielä tuon DVDPatcherin..
     

Jaa tämä sivu