1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nvidia Geforce 8600GS + LG 37LF75. Kone ei tunnista televisiota.

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi mäntti 16.08.2008.

  1. mäntti

    mäntti Member

    Liittynyt:
    16.07.2003
    Viestejä:
    52
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Näytönohjaimena Nvidia Geforce 8600GS ja televisiona LG:n 37LF75, nämä pitäisi saada yhdistettyä hdmi piuhalla. Käyttöjärjestelmänä Vista.
    Ongelmana on ettei kone tunnista televisiota ollenkaan. Uusimmat ajurit on laitettu ja muutenkin tutkittu tuota tv-out opasta, mutta mikään ei tunnu auttavan.

    NVIDIA-ohjauspanelista löytyy kohta '-video ja televisio', jonka alta löytyy ainoastaan 'säädä videon väriasetuksia'. Tuossa tv-out oppaassa oli muutenkin hiukan erillainen tuo ohjauspaneli.

    Kokeiltu on myös näytön asetuksista 'Laajenna windowsin työpöytä tähän laitteeseen', tuloksetta.

    Voiko olla että jotain on rikki, laitteita ei ole päästy kokeilemaan muiden varmasti toimivien laitteiden kanssa. Voiko hdmi piuha olla väärä, ymmärtääkseni siinäkin on eri versioita..

    edit-
    S-video piuhalla kuvan sai näkymään, ja tuonne Nvidia-ohjauspaneliinkin tuli 'Muuta signaali- tai teräväpiirtojärjestelmää'.
    Tuli myös mieleen että kun tuo koneen hdmi paikka on ilmeisesti emolevyssä, voiko olla ettei emolevy tunnista paikkaa? Voisiko joku päivitys auttaa?
     
    Viimeksi muokattu: 16.08.2008
  2.  
  3. Leeposeta

    Leeposeta Member

    Liittynyt:
    15.09.2007
    Viestejä:
    81
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Samankaltainen ongelma. Mulla on NVidia Geforce4 Ti4200-ohjain komposiittipiuhalla kiinni töllössä. Siinä sivulla "signaali-tai teräväpiirtojärjestelmän muuttaminen" kenttä 2, liitännän valinta, on tyhjä. Sitten kohdan 3 vieresssä varoitus, että valittuun liitäntään ei ole kytketty televisiota. Ja ennen käyttiksen uudelleen asennusta sama kokoonpano toimi ihka hyvin. Oli määritelty pakotettu TV:n tunnistus käynnistettäessä ja TV päänäytön klooniksi.

    Että tuskin sullakaan mitään hajalla on. Löytys vaan GeForce-asiantuntia, joka vois auttaa meitä molempia!
     

Jaa tämä sivu