1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ps3 ja sony KDL-40D3500

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi jakke44 10.07.2008.

  1. jakke44

    jakke44 Regular member

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    192
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Onko pleikkarissa olemassa tuki theattere sync-toiminolle.Ainakaan itse en saa tellua ja pleikkaa pelaamaan yhteen.Tarkoitan sitä että jos ensiksi käynnistää pleikkarin ja sitten tv:n,että suoraan tulisi näkyviin pleikan käynnistys sivu,tai että jos pleikkarin sammuttaa niin telkkari pomppaisi tv-kanavalle sen jälkeen.Itse en ole onnistunut moista toimenpidettä saamaan toimimaan,Pleikka on yhdistetty telluun hdmi-johdolla,ja tellussa on asetettu kanavapaikka pelikäyttöön pleikalle,myöskään paikallisesta sony-centteristä en apua saanut asiaani.(lupasivat asiaa selvittää ja soittaa,muttei ole soittoa kuulunut.....)

    Ainakin telkkarista tuo theattere-sync toiminto löytyy.Sekä tellussa on hdmi-laiteohjaus päällä,muttei auta asiaan,eikä myöskääntellun hdmi-laiteluettelo/päivitys löydä pleikkaa lainkaan.

    Pelattua saan siten että manuaalisesti vaihdan aina telkkarikanavat/pleikan kun tarve vaatii.

    Vähän hankalasti ja ei varmaan täysin oikea paikkakaan ongelmaa esittää,mutta olen kiitolinen avusta
     
  2.  
  3. Demistry

    Demistry Regular member

    Liittynyt:
    13.10.2004
    Viestejä:
    228
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Samaa pohtinut... Tosin vaan telkku on LG:n valmistama. Olisko mahdollista että ei ole tuke LG:n ja Sony:n välillä. Kertokaahan ihmeessä jos jollain toimii kyseinen toiminto.

    Kaukaa haettu, mutta vanha telvisio ja digipoksi osasivat mainiosti tuon homman. Laittoi digipoksin päälle niin meni televisio päälle ja kun sammutti digipoksin niin sammui televisiokin. Telvisio oli Finlux ja digipoksi Philips :)
     
  4. Splitti

    Splitti Member

    Liittynyt:
    07.03.2007
    Viestejä:
    40
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Sama telkku, ja ps3. Tuollasta ole tiennykkää että voisi jopa saada toimimaan. Saakos tuohon telkkariin jotenkin ns. "Bindattua" napin josta se suoraan hyppää siihen ps3.lle "varattuun" kanavaan? (vaikeasti selitetty) Ettei tarvitse aina selata se kanava sieltä muitten HDMI/PC kanavien valikosta.
     
  5. kIDe123

    kIDe123 Regular member

    Liittynyt:
    28.06.2008
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    jakke44 ja te muut joilla sama juttu, painakaa ps3:n käynnistys nappia 5 sekunnin ajan silloin ps3 resetoi näyttöasetuksensa ja asentaa automaattisesti sen mitä käytät. Itsellänikin toimi tuo.
     
  6. jakke44

    jakke44 Regular member

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    192
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Koetin tuota 5 sekunnin kikkaa.Mutta kone sanoi että uusi laite löydetty ja asensi optimaalisen näytön telkkariin,muttei kuitenkaan varsinaiseen ongelmaan mitään apua tuonut,Soitin vielä sony-centteriin ja siellä kyllä väittivät ettei pleikassa olisi tuota toimintoa tuettu,ja että mahdolisesti joskus päivityksenä voisi toimenpide tullakkin.Jotenkin en vaan usko noita sony-myyjiä.Auttaisko jos kokonaan formatoisi pleikan kovalevyn ja aloittaisi koko homman alusta? vai eikö olisi asiaan vaikutusta?
     
  7. kIDe123

    kIDe123 Regular member

    Liittynyt:
    28.06.2008
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    siitä en tiedä, mutta oletko soittanut jo Nordiskfilmiin?
     

Jaa tämä sivu